1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

400-500 lira bütçeli saat önerisi?

MesajGönderilme zamanı: 20 Kas 2016, 16:10
omercaglayan
Merhaba arkadaşlar, elimde kullanmakda olduğum Seiko 5 SNZG15K1 var fakat K1 olduğu için yani Japon fabrika üretim olmadığı için bir tatminsizliğim var. K1 ve J1 arasındaki farkı tam bilmiyorum fakat bazı yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla üretimde kalite farkı diyenlerde var, yok diyenlerde var. Bu yüzden kendimi rahatlatabilmek için yeni bir saat arayışına girdim. 400-500 lira bütçeli kaliteli (otomatik, pilli farketmez) bir saat arıyorum. Orient Mako baktım ama heryerde fiyatların arttığını gördüm (dolar artışı saatlere yansımış). Seiko, Casio, Orient farketmez ama dediğim fiyatta, kaliteli, uzun yıllar kullanabileceğim bir saat önerirmisiniz? Değerli fikirlerinizi alabilirmiyim? Yada elimdeki Seiko saatin üretim fabrikası Japon olmasada bana yetermi? Çok büyük bir fark varmıdır? Ona göre macera aramaya gerek yok :) Birde son olarak Seikonun camında bir çizik var, değişim olmadan çiziği giderebilecek bir sistem varmıdır ve İstanbulda önerebileceğiniz bir saat ustası :) Şimdiden teşekkür ederim.

Re: 400-500 lira bütçeli saat önerisi?

MesajGönderilme zamanı: 20 Kas 2016, 17:47
SeiKinetic
Hiç masraf etmeyin. 400-500'e alacağınız başka bir saat size Seiko 5'ten daha fazlasını veremez. K J P G vs.takılmayın onlara. Bu farkı anlamazsınız bile. İçinizi rahat tutun. Gayet güzel SNZG15'ler.

Re: 400-500 lira bütçeli saat önerisi?

MesajGönderilme zamanı: 20 Kas 2016, 18:14
omercaglayan
Cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin. Peki cam sorununu giderebilcegim bir sistem mevcutmudur ve Sizce bu modellere uygun kordon hangisi olabilir ? Tesekkur ederim.

Re: 400-500 lira bütçeli saat önerisi?

MesajGönderilme zamanı: 20 Kas 2016, 18:21
tugberk
SeiKinetic i destekliyorum. O fiyat aralığı içerisinde elinizdeki saat gayet güzel. Bunu değiştireceğiniz zaman en azından bir Seiko Turtle seviyesine çıkmanızı beklemek gerekir bence.

Cam işini bilemiyorum ancak yakında güzel cevaplar gelir :)

Re: 400-500 lira bütçeli saat önerisi?

MesajGönderilme zamanı: 20 Kas 2016, 18:23
omercaglayan
Tavsiyeniz icin tesekkur ederim :)

Re: 400-500 lira bütçeli saat önerisi?

MesajGönderilme zamanı: 21 Kas 2016, 09:29
RuhAdam
Ömer bey makoların son fiyatı ne durumda bende yurda dönünce almayı düşünüyordum.

Re: 400-500 lira bütçeli saat önerisi?

MesajGönderilme zamanı: 21 Kas 2016, 11:16
omercaglayan
Kardeşim sirkecideki Orient bayiisinde 820 lira etiket fiyatı fakat nakit için en son 680 e indi. Aynı yerden mart ayında yakın bir arkadaşım 500e almış.

Re: 400-500 lira bütçeli saat önerisi?

MesajGönderilme zamanı: 21 Kas 2016, 11:27
SerkanGS
Aslan saat sitesinde şu anda 828 lira fiyatı var almak isteyen olursa aslan saat bayiinden iki yıl garantili olarak bana özel fiyat 550 liraya alıp gönderebilirim bilginize :champ:

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi