TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

400-500 lira bütçeli saat önerisi?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

400-500 lira bütçeli saat önerisi?

Mesaj omercaglayan » 20 Kas 2016, 16:10

Merhaba arkadaşlar, elimde kullanmakda olduğum Seiko 5 SNZG15K1 var fakat K1 olduğu için yani Japon fabrika üretim olmadığı için bir tatminsizliğim var. K1 ve J1 arasındaki farkı tam bilmiyorum fakat bazı yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla üretimde kalite farkı diyenlerde var, yok diyenlerde var. Bu yüzden kendimi rahatlatabilmek için yeni bir saat arayışına girdim. 400-500 lira bütçeli kaliteli (otomatik, pilli farketmez) bir saat arıyorum. Orient Mako baktım ama heryerde fiyatların arttığını gördüm (dolar artışı saatlere yansımış). Seiko, Casio, Orient farketmez ama dediğim fiyatta, kaliteli, uzun yıllar kullanabileceğim bir saat önerirmisiniz? Değerli fikirlerinizi alabilirmiyim? Yada elimdeki Seiko saatin üretim fabrikası Japon olmasada bana yetermi? Çok büyük bir fark varmıdır? Ona göre macera aramaya gerek yok :) Birde son olarak Seikonun camında bir çizik var, değişim olmadan çiziği giderebilecek bir sistem varmıdır ve İstanbulda önerebileceğiniz bir saat ustası :) Şimdiden teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
omercaglayan

Re: 400-500 lira bütçeli saat önerisi?

Mesaj SeiKinetic » 20 Kas 2016, 17:47

Hiç masraf etmeyin. 400-500'e alacağınız başka bir saat size Seiko 5'ten daha fazlasını veremez. K J P G vs.takılmayın onlara. Bu farkı anlamazsınız bile. İçinizi rahat tutun. Gayet güzel SNZG15'ler.
Tutto ha una maniera.
Kullanıcı avatarı
SeiKinetic

Mesaj omercaglayan » 20 Kas 2016, 18:14

Cok tesekkur ederim tavsiyeniz icin. Peki cam sorununu giderebilcegim bir sistem mevcutmudur ve Sizce bu modellere uygun kordon hangisi olabilir ? Tesekkur ederim.
Kullanıcı avatarı
omercaglayan

Mesaj tugberk » 20 Kas 2016, 18:21

SeiKinetic i destekliyorum. O fiyat aralığı içerisinde elinizdeki saat gayet güzel. Bunu değiştireceğiniz zaman en azından bir Seiko Turtle seviyesine çıkmanızı beklemek gerekir bence.

Cam işini bilemiyorum ancak yakında güzel cevaplar gelir :)
Kullanıcı avatarı
tugberk

Mesaj omercaglayan » 20 Kas 2016, 18:23

Tavsiyeniz icin tesekkur ederim :)
Kullanıcı avatarı
omercaglayan

Mesaj RuhAdam » 21 Kas 2016, 09:29

Ömer bey makoların son fiyatı ne durumda bende yurda dönünce almayı düşünüyordum.
Şair olmak isteyen bir gezginim şimdilerde..
Kullanıcı avatarı
RuhAdam

Mesaj omercaglayan » 21 Kas 2016, 11:16

Kardeşim sirkecideki Orient bayiisinde 820 lira etiket fiyatı fakat nakit için en son 680 e indi. Aynı yerden mart ayında yakın bir arkadaşım 500e almış.
Kullanıcı avatarı
omercaglayan

Mesaj SerkanGS » 21 Kas 2016, 11:27

Aslan saat sitesinde şu anda 828 lira fiyatı var almak isteyen olursa aslan saat bayiinden iki yıl garantili olarak bana özel fiyat 550 liraya alıp gönderebilirim bilginize :champ:

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dedicated to Perfection / Eski Kullanıcı Adı Desertsun
Kullanıcı avatarı
SerkanGS

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners