TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Casio G-Shock Mudmaster GG-1000 1A5 Hakkında Görüş

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Casio G-Shock Mudmaster GG-1000 1A5 Hakkında Görüş

Mesaj pscho » 09 Eki 2016, 12:16

Bu saati çok beğendim,forumda da bir üyemizin ilanını görünce araştırdım biraz.Kullanan varsa ya da bilgisi olan olumlu ve olumsuz görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Kullanıcı avatarı
pscho

Re: Casio g-shock mudmaster gg-1000 1A5 hakkında görüş

Mesaj TSayiR » 09 Eki 2016, 14:28

Valla saati bilmem ama satan arkadas forumda pozitif referansi kuvvetli bir arkadasimiz, guvenle alisveris yapilabilir kendisinden [emoji106] [emoji106]

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Re: Casio G-Shock Mudmaster GG-1000 1A5 Hakkında Görüş

Mesaj AlWinchester » 13 Eki 2016, 17:25

Öncelikle şunu söylemek lazım, ilanı ben de gördüm, fiyat olarak oldukça makul.

Tam olarak bu model değil ama benzer modelleri kullandım, ilk söylenecek şey bu saatlerin oldukça büyük ve sportif durduğu. Yani genel olarak ince bir bileğiniz varsa veya günlük giyimde klasik tarz tercih ediyorsanız iki kere düşünmek gerekli.

Teknik kısma gelirsek outdoor bir model, kamp, dağcılık veya trekking merakınız var ise özellikleri kullanışlı olabilir. En belirgin artısı adından anlaşılacağı gibi çamur, yağ vs sıvılara karşı korumalı olması. Model ilk çıktığında reklamda yanlış hatırlamıyorsam park ranger ve itfaiye kullanmışlardı dayanıklılığı anlatmak adına. Ama yok kampla dağ yürüyüşüyle işim olmaz derseniz bu sayılanlar fazlalık olacaktır sadece. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
AlWinchester

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 102 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners