TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mavi kadranlı Quartz saat tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mavi kadranlı Quartz saat tavsiyesi

Mesaj İzmirden » 29 Eyl 2016, 02:52

Merhabalar,
Bu aralar arayış içerisindeyim, bütçeme uygun (başlıkta da bahsettiğim gibi ''mavi kadranlı quartz' bir saat aramaktayım. Gerçi hayalim olan saati buldum, aradığım her kriter okey, ama maalesef pahalı
-çok güzel mavi kadran
-bileğim ince (kasa çapı uygun)
-deri kayış ve ayrıca aynı modeli bilezik li olanı da var ve o da çok şık
-Quartz
-İzmir de (yani koluma takıp denediğim)
Maurice Lacroix ML-EL1098SS001410-1 https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Maur ... 01410-1/PD
2.456/8 deniyor ;ama pahalı ( bence )
bir quartz saate, (ne kadarda kalite marka olsa, sonuçta pilli mekanizma ve kalite olarak benzer markalar (benim için) neredeyse yarı fiyatına(İsveç tissot , Japon seiko gibi)ben bir kaç farklı markada mavi kadran ve uygun fiyatada buldum.
Sizlerden ricam bu vereceğim linklerdekileri yorumlayın veya başkada önerin, ancak ricam;1-quartz 2- sıfır 3-izmir de(takıp deneyebilmek için)
ve maksimum taksitli 1500 tl
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Boss ... 1513441/PD (marka dandik ve kanaatimce bu para değmez, ancak tam aradım tasarım)
http://www.gunkutsaat.com/seiko-kol-saati-ssb155p1 (koluma takıp inceleme fırsatım oldu resimdekinden çok farklı ve güzel)
Kusura bakmayın baya yazdım.
Teşekkürler, iyi günler.
Ne mutlu Türküm diyene
Kullanıcı avatarı
İzmirden

Re: Mavi kadranlı Quartz saat tavsiyesi

Mesaj darksilence » 29 Eyl 2016, 18:04

Bulova Accutron II... bi bak derim...mavisi çok güzel... :thumbup:
"As the Years Go Passing By..."
Kullanıcı avatarı
darksilence

Mesaj İzmirden » 29 Eyl 2016, 19:58

İlgili cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.
dubliner ; ilk verilen linkteki saat,Calvin Klein K4N2114N maalesef benim için imkansız çünkü, üstte de belirttiğim gibi sadece sıfır olacak,ayrıca formda bi yerlerde okuduğum kadarıyla moda markası dı.
ikinci ve üçüncü linktekiler bana kasa çapı olarak büyük, ve yurt içinde bile satan mağaza yok. galiba,
darksilence ; sizin belirttiğin markanın ref numarası olmayınca 2 mavi modeli nede baktım, biri kasa çapı olarak bana büyük diğeri stoklarda yok.
Gerçi benim aradığım özelliklerde var, ancak biri tissot(bu yıl 2 tane aldım) http://www.gunkutsaat.com/tissot-prc-20 ... -16-047-00
ayrıca biri 25 yıllık biri de bu yıl alınan 2 seiko saatim var. Artık yeni bir İsveç veya alman istiyorum.
üstteki,hayalim dediğim ML süper,ama pahalı yaw
Ne mutlu Türküm diyene
Kullanıcı avatarı
İzmirden

Mesaj Tgm » 29 Eyl 2016, 22:22

Victorinox Maverick Blue :thumbup:

Resim
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj İzmirden » 30 Eyl 2016, 00:35

Tgm yazdı:Victorinox Maverick Blue :thumbup:

Resim

Tavsiyeniz için teşekkürler, markayı tanımamakla beraber off. sitesinde Maverick serisini inceledim, gayet hoş maviler hatta cezbedici yeşil kadranlılarda var, fiyatları da uygun gibi, ama kasa çapları büyük. Benim bilek ince olduğu için 38-40 iyi gidiyor.
Ne mutlu Türküm diyene
Kullanıcı avatarı
İzmirden

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 82 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners