TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Swiss Military Hanowa Navigator Fikir ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Swiss Military Hanowa Navigator Fikir ve Öneri

Mesaj dubliner » 27 Eyl 2016, 19:02

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.Bu ilk mesajım ve sizlerden alacağım saat konusunda fikir almak istedim.

Elimde 500 TL gibi bir bütçe var ve yaklaşık 15 gündür araştırmadığım site, imkanlarım dahilinde gitmediğim saatçi kalmadı ancak istediğim gibi bütçeme uygun, kaliteli ve beni en az 5-10 yıl idare edecek bir saat bulamadım.Bulsam bile saatin görüntüsüne de çok önem vermemden mütevellit hep son saniye almaktan vazgeçtim.Ancak sanırım bu saatte karar kılacak gibiyim, tabi önce saat konusunda tecrübeli olan üstatlarımdan fikir almak istedim.

http://swiss-military-watches.com/en/na ... 04007.html

Resim

Saatin fiyatı 496 TL ve yanında bir adet deri kordon vermeleri çok hoşuma gitti çünkü metal kordon, bir üniversite öğrencisinin giyim tarzı için biraz fazla ağır kalabilir diye düşünüyorum. Ama genel olarak saat beğenim bu tarz ve buna yakın saatler. Orient,Seiko gibi markalarında istediğim tarzda chronograph modelleri var ancak 500 TL civarına pek denk gelemedim.

Bu konuda bana yardımcı olabilir ve bütçeme uygun farklı saat önerilerinde bulunabilirseniz çok sevinirim. Swiss Military hakkındaki fikirlerinizi de merak etmekteyim çünkü daha önce kullanan biriyle hiç karşılaşmadım. Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
dubliner

Re: Swiss Military Hanowa Navigator Fikir ve Öneri

Mesaj dubliner » 28 Eyl 2016, 18:20

Kimsenin bir fikri yok mu bu konuda?
Kullanıcı avatarı
dubliner

Mesaj darksilence » 28 Eyl 2016, 20:18

Marka olarak iyi bir markadır Swiss Military. f/p olarak bu modeli bilemiyorum ama Swiss made yazısı güven veriyor sanki biraz. Amazon.com daki saatlere baktınız mı? Orda da uygun saatler var dilerseniz. :thumbup:
"As the Years Go Passing By..."
Kullanıcı avatarı
darksilence

Mesaj zkan01 » 28 Eyl 2016, 21:06

Bence 500 TL bandı için kronograf özelliği , çelik bilezik vs açısından son derece güzel bir saat bu paraya bu kalitede swiss made 0 bir başka saat zor bulunur.
Kullanıcı avatarı
zkan01

Mesaj dubliner » 28 Eyl 2016, 21:43

Bende Swiss Made olması ve özellikleriyle tam bir fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum. Ancak mineral cam olması ve ISA 8174 mekanizma hakkında hiçbir fikrim olmaması nedeniyle emin olamıyorum. Saat hakkında da çok fazla kullanıcı yorumuna denk gelmedim geldiklerimde genelde olumlu yorumlardı.

Bunun yanında yine bir Swiss Made olan Claude Bernard Aquarider modelini buldum 560 TL gibi bir fiyata. Saat safir cam ve RONDA 5040.B mekanizma kullanıyor. Ancak yine mekanizması ve sağlamlığı hakkında bilgi sahibi değilim. Mavi ve Siyah renkleri var. Açıkçası çok kararsız kaldım.
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
dubliner

Mesaj darksilence » 28 Eyl 2016, 22:38

560 TL , safir cam , chrono ve swiss made... :arrow: :!: :?: :geek: :shock: :? :D windows tabanlı bir canlı olsaydım mavi ekran vermiştim şu an :D
"As the Years Go Passing By..."
Kullanıcı avatarı
darksilence

Mesaj dubliner » 28 Eyl 2016, 23:06

darksilence yazdı:560 TL , safir cam , chrono ve swiss made... :arrow: :!: :?: :geek: :shock: :? :D windows tabanlı bir canlı olsaydım mavi ekran vermiştim şu an :D

:lol: Şu anda tek saatim olacak olmasa ikisinide hemen almıştım aslında. Ancak mekanizmalar hakkında hiç bilgi sahibi değilim ve ileride bu konuda bir sıkıntı yaşamak istemiyorum
Kullanıcı avatarı
dubliner

Mesaj dubliner » 29 Eyl 2016, 23:18

Sanırım SW Hanowa Navigator ı alacağım yarın
Kullanıcı avatarı
dubliner

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 100 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners