Merhaba Sayin Forumdaslar.
Bir arkadasim evleniyor, damatlik saat secmek icin benden yardim istedi. Ona sundugum secenekler arasindan asagidaki aquaracer'i begenmis. Saat aliminda ona nispeten tecrubeli oldugum icin benden satin alimi icin yardim istedi. Ben de bana nispeten tecrubeli olan sizlere danismak istedim.
Saat 0 alinacak, kendisi Izmir'de 6200 TL fiyat bulmus. Oncelikli Ankara ve Izmir olmak uzere bu saat icin en iyi fiyati nerelerden alabilirim? Sorabilecegim butik, magaza vb. onerilerinizi rica ediyorum.
http://www.tagheuer.com/int-en/luxury-watches/aquaracer/aquaracer-300m-calibre-16-automatic-chronograph-43-mm-ceramic-bezel-blue-steel-bracelet
Fiyat konusundan bagimsiz olarak, bu saat icin "sakin bunu almasin" veya "o fiyata kesinlikle bunu almali" diyenleriniz var midir? Varsa baska saat tavsiyelerini de arkadasima sunarim. Ben bunu begenmeden once arkadasima Tudor Black Bay, Omega Speedmaster, Tag heuer Carrera (fiyat araligindaki bazi modelleri), Omega Seamaster (fiyat araligindaki bazi modelleri) Breitling Superocean gibi saatleri de secenek olarak gonderdim.
Hepinize simdiden tesekkurler.