Geçen günlerde bir arkadaşımın düğününe gittiğimde, aslında şöyle güzel bir takım elbise altına takacak güzel bir saatim olmadığını fark ettim ve bir saat arayışına girdim. Mevcut saatlerim genelde sportif ve outdoor kullanımına uygun saatler. Aslında onlar arasında da takmayı çok sevdiğim saatlerim var ki, bunlardan birisi sayın Hozburun'dan aldığım Steinhart OceanOne GMT... Diğeri TagHeuer Aquaracer... Ancak genede olmuyor bir türlü beğenmiyorum. Suunto ya da Protrek'leri hiç saymıyorum bile.
İlk hedefim Oris ProPilot'lardan bir tane almaktı aslında ama sonradan onlarında amacıma çok uygun düşmeyeceğini fark ettim. En son instagram da gördüğüm Bucherer Patravi EvoTec modelini çok beğendim. Sonra ona bakarken TravelTec gözüme ilişti ancak ulaşabileceğim fiyat olarak EvoTec aklıma daha çok yattı, zaten onu daha çok beğenmiştim. Biraz uğraşırsam TravelTec'te olabilir aslında (2. el güzel fiyatlarının olduğunu gördüm)... Bu yüzden sıralamam şu şekilde;
1. EvoTec (Ref. 00.10625.08.63.01)
2. Oris ProPilot (Ref. 01 111 7711 4163-Set 8 22 19)
3. TravelTec (Ref. 00.10620.08.33.01)
Bu arada Bucherer'i elime alıp inceleme şansım olmadığı için, Cenevre'de yaşayan bir arkadaşıma sormuştum. Aslında saatlerle pek alakalı olmayan biri ancak yine de eline aldığında çok kaliteli olduğunu hissettiren bir marka ve spesifik olarak model olduğunu söyledi.
Gönlüm Propilot'tan yana... Aklım TravelTec diyor, en nihayetinde de cüzdanım EvoTec diyor:) Peki ya siz ne diyorsunuz?...
Siz ne düşünüyorsunuz...
1. EvoTec

2. ProPilot

3. TravelTec