Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
muuyanik » 15 Haz 2016, 03:51
Merhabalar
Birkac degil de 10 kadar saatim olsun ve kisa surede olsun istiyorum(evet cocuk gibi oldu ama saat heyecani cocuklastirdi) cinden satis yapan sitelerde 15-50 dolara otomatik saatler var. Winner ismi kalmis aklimda ve baska isimlerde. Biliyorum kotudur ama 250 dolar civari bir butceyle 8 saat falan alabiliyorum. Saate butce ayirdigim bir ekonomik duzen ayarlayana guzel saatlere butce olusturabilene kadar 2 3 yil beni idare eder mi yoksa hepsi elimde mi patlar ne diyorsunuz? Bu arada sectigim saatlerin tarih disinda komolikasyonu yok olabildigince sade mekanizmalar olmasina diklat ettim. Merak edip bir parnis almistim, kardrsim el koydu, soyledigine gore(cok da guvenmiyorum yanlislikla ayar tuslarina basiyor olabilir) fonksiyonlari sapma yapiyormus. Bir de tissot carson automaticim var ondan memnunum ama o kadar butce henuz tekrar ayiramam. Evlafiyelik degil de gonul eglendirmeye cin saatleri is gorur mu yoksa daha ziyade moralimi mi bozar ne dersiniz?
Selamlar
-

muuyanik
-
Anesthesia » 15 Haz 2016, 07:05
Tahminimce moral bozacaktır. Pilli modeller biraz daha uzun ömürlü olsa da otomatik mekanizmalı ucuz saat sıkıntı yaratır kısa zamanda. Metal aksamının kalitesizliği de fotoğraflarda görünen 'janjanlı' hallerinden çok daha farklıdır diye tahmin ederim
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özgür kalana kadar imza mimza yok
-

Anesthesia
-
mturann » 15 Haz 2016, 10:52
Şansınıza sağlam çıkarsa belki uzun süre kullanabilirsiniz.
Ama çok küçük darbelerde hemen ölüm gerçekleşebiliyor.
Çok da şansı zorlamamak lazım.
-

mturann
-
muuyanik » 15 Haz 2016, 11:19
Tesekkurler
zaten o kadar ucuz olmasindan suphelenmek lazimdi
-

muuyanik
-
manil » 15 Haz 2016, 11:24
ucuz mal alacak kadar zengin değilim sözü tam bu saatler içindir. Bunların ithalatı bile sayıyla değil, kiloyla oluyor. tavsiye etmem.
“Some people feel the rain. Others just get wet.”
Bob Marley
-

manil
-
altıkırkbeş » 15 Haz 2016, 15:42
250 dolar civarı bir bütçeyle 2-3 tane otomatik seiko , orient ya da vostok alabilirsiniz.Hatta her birinden birer tane alırsanız daha keyifli olacağına eminim. Hem sizleri üzmez hem de uzun zaman size eşlik eder
-

altıkırkbeş
-
evsen81 » 17 Haz 2016, 11:33
Ucuz etin yahnisi acı olur.Parayı boşa çarçur etmeyin derim

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
-

evsen81
-
Cotton » 17 Haz 2016, 16:55
Kalitesiz ürün ister pilli, ister mekanizmalı olsun; kısa süreçte çöpe atılacak emsaldedir...

Hiç bir şeye cesaret edemeyen, hiç bir şeye ümit beslemesin !
-

Cotton
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: cbmad, MehmetKaratürk, Merdo, Thepisode ve 188 misafir