TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Presage Otomatik SARX035 Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Presage Otomatik SARX035 Bilgi ve Yorum

Mesaj metalnova » 24 May 2016, 23:13

bu yaz sonunda saat almayı planlıyorum, foruma da yazdım, aklımda üç model vardı. seiko sarb035 ya da sdgm003'ten birini düşüyorum inşallah. az önce de gezinirken sarx035 modelini gördüm, daha önce hiç görmemiştim, forumda arattım, bulamadım. yeni bir model galiba. 760 doları hak eder mi sizce? 3-4 ay sonra saati almayı düşünüyorum o zamana fiyatı değişir mi? iner mi çıkar mı? yeni modelse etiketi de bu yüzden biraz şişirilmiş midir?

http://www.seiyajapan.com/collections/seiko/products/seiko-automatic-presage-sarx035

Resim
Kullanıcı avatarı
metalnova

Re: seiko sarx035

Mesaj Ground » 24 May 2016, 23:17

Hocam merhaba,

Forumda satış bölümünde benzer saat var. Japan ellerinden beklemeye uğraşmadan alın derim. Fiyatta da arkadaş ciddi indirim yaptı kaçırmayın.

SARB033

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=202&t=22161#axzz49bekn3NZ
Kullanıcı avatarı
Ground

Mesaj TSayiR » 24 May 2016, 23:22

sarx035; 760 dolar eder mi kısmından başlayayım evet eder. ekstra kaliteli bileziği, safir camı, elle kurma ve durdurma özelliği ve şeffaf arka kapağıyla bence hakkediyor :champ: :champ: fiyat en fazla 80-100$ oynar o da belki.. ancak ben olsam o parayı vermezdim ve de 3-4 ay sonrasını beklemezdim az biraz daha pazarlıkla bu saati de asla kaçırmazdım ve de param da cebimde kalırdı :thumbup: :thumbup: ;) ;)

viewtopic.php?f=202&t=22161#axzz49besebW3

bence kaçırma :thumbup:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj TSayiR » 24 May 2016, 23:23

Ground yazdı:Hocam merhaba,

Forumda satış bölümünde benzer saat var. Japan ellerinden beklemeye uğraşmadan alın derim. Fiyatta da arkadaş ciddi indirim yaptı kaçırmayın.

SARB033

sen benden çok yaşayacaksın üstad, kalp kalbe karşıymış :super:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Re: Seiko Presage Otomatik SARX035 Bilgi ve Yorum

Mesaj Khan » 25 May 2016, 00:10

Düşündüğün şey ayağına geldi işte başkanım, al bu saati, adam güzel indirim yaptı.

God is good.
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj mucadeleci » 25 May 2016, 00:49

Hocam Sarb033 güzel fakat bu saat Presage serisi ve kalite olarak Sarb serisinden önde, ben yurtdışında deneme fırsatı buldum ve verdiği kalite hissi ile bu saat fiyatını kesinlikle hak ediyor, benzer tasarım olması aynı tatmini alacağınız anlamına gelmez. Mesela ben bu seneyi Sarb serisi ile geçirip, seneye yada ilk fırsatta bu seriye geçmeyi planlıyorum. Bir de şöyle ilginç bir durum var; Bu paylaşmış olduğunuz saati ben SDGM003 olarak biliyordum ama ilginçtir ki; aynı saat hem SARX035 hemde SDGM003 olarak çıkmakta.. Araştıracağım :)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj mucadeleci » 25 May 2016, 02:15

İnternette biraz daha araştırma yaptım ve internet üzerinden satış yapan bazı sitelerin 'hatalı olarak' farklı iki saati aynı kod ile beyan ettiklerini anladım. Yukarıda fotoğrafı paylaşılan saat SARX035 ve aşağıda fotoğrafı bulunan ve nispeten benim daha çok beğendiğim saat ise SDGM003 :thumbup: :arrow:
Resim
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj metalnova » 25 May 2016, 03:24

Ground yazdı:Hocam merhaba,

SARB033

şu an için almam mümkün değil maalesef. :(
Kullanıcı avatarı
metalnova

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 130 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners