TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hamilton/Rado - Bilgi/Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj gambi » 17 May 2016, 16:04

Arkadaşlar merhaba,

Geçmişte saat alımım da sizlere danışmıştım ve çok yardımcı olmuştunuz. yeni bir saat alacağım ve aklımda bir model var ancak fiyat/performans/marka olarak bir türlü emin olamadım. Forumda araştırdım ancak saatin incelemesini bulamadım.

Aklımdaki ürün Hamilton H40686335 .
http://www.edipsaat.com/U7523,261,hamil ... lassic.htm
İnternette başka sitelerde de var -TR distribütörü kimdir? saat&saat'de bulamadım- ancak fiyatları hep birbirine yakın. Yurtdışı (Amerika da olabilir) seyahatlerimde alma imkanım da var. Almaya karar verirsem kapalıçarşıdan (veya tavsiye edeceğiniz yerlerden) fiyat almayı planlıyorum.
Saat hoşuma gidiyor ve güzel ancak anladığım kadarıyla bir Hamilton için epey fazla yüksek, ikinci el saat düşünmüyorum.

Tavsiyeniz nedir ? Sizce değer mi ? Fiyat aralığım maks. 5,500-6,000.
İş hayatında da günlük hayatta da kullanabileceğim -mümkünse çelik- saat arıyorum.
En son gambi tarafından 18 May 2016, 12:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
gambi

Re: Hamilton H40686335 - Bilgi/Tavsiye

Mesaj Star » 17 May 2016, 17:20

Güzel saat, fakat değer mi orası tartışılır. bu fiyat aralığında NOMOS önerebilirim size :thumbup: çelik kasa, deri Kayış.
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj TSayiR » 17 May 2016, 17:53

Bu modele 6000 tl vereceksiniz öyle mi? etmeyin eylemeyin.. Hamilton'a verilecek 2500-3000 tl nin üstü günahtır hatta o bile tartışılır :? üst markaları geçtim 6000 tlye ikinci elde süper longines modelleri var hatta azıcık biraz bütçeyi zorlasanız belki üst markaların modelleri bile bulunabilir. Eğer benim tarzım beklerim ben diyorsanız oris projesine girebilirsiniz.
Siz bence Forumu en azından 1 hafta araştırın ne alınır ne satılır sorun soruşturun sakın acele etmeyin :thumbup:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj gambi » 18 May 2016, 09:44

TSayiR yazdı:Bu modele 6000 tl vereceksiniz öyle mi? etmeyin eylemeyin.. Hamilton'a verilecek 2500-3000 tl nin üstü günahtır hatta o bile tartışılır :? üst markaları geçtim 6000 tlye ikinci elde süper longines modelleri var hatta azıcık biraz bütçeyi zorlasanız belki üst markaların modelleri bile bulunabilir. Eğer benim tarzım beklerim ben diyorsanız oris projesine girebilirsiniz.
Siz bence Forumu en azından 1 hafta araştırın ne alınır ne satılır sorun soruşturun sakın acele etmeyin :thumbup:

Modeli pahali oldugunu ve bu fiyata alinmayacagini bildigim icin ilk mesajda da epey pahali yazmistim ve almadim zaten.
Benzer modeller konusunda tasiyeniz olabileceginizi dusundugum icin urunu belirttim.
Mevcutta longines otomatik kullandigim bir saatim var. Tekrar longines dusunmuyorum.

Rado konusunda ne dusunuyorsunuz ? Forumda arastirdim ancak Rado uzerine pek yorum bulamadim. Asagidaki model ve marka icin fikirleriniz nelerdir ? Seramik olmasi mantikli mi ?
http://www.yenzasaat.com.tr/R32038152,PR-14577.html
Kullanıcı avatarı
gambi

Re: Hamilton/Rado - Bilgi/Tavsiye

Mesaj Clk » 18 May 2016, 12:41

Benim düsünceme göre bu klasmanda ve bu fiyatlara alinacak saat bir Omega.

http://www.chrono24.com.tr/omega/seamaster-aqua-terra-quartz-mens-watch-385-mm--id4427353.htm
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj zafeer » 18 May 2016, 12:56

Bence once tercihlerinizi yazin;
Otomatik/kurmali/quartz
Diver/chrono/vs
Olmazsa olmazlar takvim olsun safir cam
Olsun gibi
Bunlari gordukten sonra daha dogru oneriler yapabiliriz
Ancak bu butcelerde benim onerecegim markalar tag ve tudor bulunabilirse omega olur

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullanıcı avatarı
zafeer

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 24 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners