TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2000 Lira Limitli Dress Watch Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

2000 Lira Limitli Dress Watch Önerisi

Mesaj metalnova » 08 May 2016, 12:22

herkese iyi günler, bu yaz sonunda bir saat almayı düşünüyorum. çok kararsız bir insan olduğum için şimdiden araştırmaya başladım :) . çelik kordonlu bir saat olması lazım. üç model var aklımda.

Resim

Resim

Resim

bu üç modelden birini düşünüyorum. bütçe olarak 2000 üzerine çıkmam mümkün değil, ne kadar aşağıda kalırsa o kadar iyi. bu yüzden isviçreli bir markaya gücüm yetmez sanıyorum. tissot le locle gibi alternatifler olsa da hem kasa hem de mekanizma açısından japonların kalitesine ulaşamaz diye düşünüyorum, daha doğrusu japonlar ücretini daha çok hak eder sanırım.

bu fiyat aralığında başka öneriniz olur mu?
Kullanıcı avatarı
metalnova

Re: 2000 lira limitli dress watch önerisi

Mesaj TSayiR » 08 May 2016, 13:00

sarb033 sarb035 :thumbup: 2000üstü az bir takviyeyle her ikisini birden alır değişikli kullanırsın :thumbup:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj erenedip » 08 May 2016, 13:10

Resim

eger kinetic olur derseniz ben cok memnunum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
erenedip

Mesaj metalnova » 08 May 2016, 16:01

TSayiR yazdı:sarb033 sarb035 :thumbup: 2000üstü az bir takviyeyle her ikisini birden alır değişikli kullanırsın :thumbup:

iyi fikir :) ama alacağım saati değiştirmek gibi düşüncem olmadığından gücümün yettiğinin en iyisini alıp sürekli kullanmak istiyorum. zamanla başka saatler eklenir yanına, şimdi mako kullanıyorum, oldukça memnunum, bu mako ve alacağım dress watch'ı elimden çıkarmayacağım. sarb ile sdgm arasında %50 gibi fiyat farkı var. iki saati de resimlerinden gördüğüm kadarıyla biliyorum. aralarında biraz kalite farkı var gibi gördüğüm kadarıyla. acemi bir kullanıcıyım, bu farkı göremezsin derseniz, sarb033 de alabilirim. aradaki kalite farkı hissedilir derecedeyse ve brightz bu fiyat farkını hak ediyorsa brightz alır geçerim :)
Kullanıcı avatarı
metalnova

Mesaj eraslani » 08 May 2016, 16:02

Resim
Henüz canlı göremedim ama çok beğeniyorum. 700-800 usd gibi satılıyor..bütçeyi biraz aşar ama degebilir..

SM-G930F cihazımdan gönderildi
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj metalnova » 08 May 2016, 16:04

erenedip yazdı:Resim

eger kinetic olur derseniz ben cok memnunum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok güzel bir model, geçen seneki ben olsaydım kinetik, quartz düşünebilirdim ama bu forumla tanıştıktan sonra mekanik harici saat kullanmak istemiyorum.
Kullanıcı avatarı
metalnova

Mesaj metalnova » 08 May 2016, 16:10

eraslani yazdı:Resim
Henüz canlı göremedim ama çok beğeniyorum. 700-800 usd gibi satılıyor..bütçeyi biraz aşar ama degebilir..

SM-G930F cihazımdan gönderildi

citizen hiç düşünmemiştim, halbuki ilk saatim babamdan kalma bir citizen dı. markaya sempatim var bu yüzden, bu model de iyiymiş ama biraz daha sade bir şey arıyorum. markaya bir göz atıp görüşlerinizi rica ederim.
Kullanıcı avatarı
metalnova

Mesaj Star » 08 May 2016, 17:02

Ben bu fiyat aralığında Frederique Constant FC-303S5B6 ya da FC-350S5B6 alırdım sanırım. Ya da slim line serisini zorlardım :champ:
Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 44 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners