TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Düşük Bütçeli Alım

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Düşük Bütçeli Alım

Mesaj effenberg » 06 May 2016, 19:52

Herkese selamlar

kısmetse iki hafta sonra mezuniyetim var özel bir gün olduğundan eksiksiz olmak istiyorum bütçem maalsef düşük seviyelerde lacivert takım elbise giyeceğim saat olarak alt seviye ne alabilirim,ikinci el bölümni takipteyim ama pek bize uygun bişey yok verebileceğim rakam 300 civarında fosil,pulsar gibi ürünler ya da amazon ebay gibi sitelerden parnis getirmek

Yorumlarınız benim için çok önemli iyi akşamlar
Kullanıcı avatarı
effenberg

Re: Düşük Bütçeli Alım

Mesaj Khan » 06 May 2016, 19:55

effenberg yazdı:Herkese selamlar

kısmetse iki hafta sonra mezuniyetim var özel bir gün olduğundan eksiksiz olmak istiyorum bütçem maalsef düşük seviyelerde lacivert takım elbise giyeceğim saat olarak alt seviye ne alabilirim,ikinci el bölümni takipteyim ama pek bize uygun bişey yok verebileceğim rakam 300 civarında fosil,pulsar gibi ürünler ya da amazon ebay gibi sitelerden parnis getirmek

EBay da dutyfreeisland Bambino satıyor 300 küsür liraydı sanırım. Bütçeyi az zorla o saati al, sonra çok dua edersin bize :) hem dress hem mekanik. Çocuklarına birakabilecegin bir saat :)

God is good.
God is good! Eski Kullanıcı Adı Nethuistr
Kullanıcı avatarı
Khan

Mesaj nadsevic » 10 May 2016, 22:56

ikinci el orient mako ray güzel bir tercih olabilir. Takım elbise ile giyildiğinde sırıtmaz, spor elbiselerle de tamamlayıcı olur.
Bu saatle ilgili de şöyle bir anım var; hayatında hiç saat takmamış kardeşime bu modelden hediye etmiştim ve bir süre sonra kardeşimde saat tutkusu başladı.
Kullanıcı avatarı
nadsevic

Mesaj neperliva » 12 May 2016, 01:35

300 tl ye kadar Momentus tavsiye ederim. 12 yildir kullaniyorum bir modelini kumun denizin dibine de soksan bir sey olmuyor (100 m su gecirmez olani). Neredeyse 12 yil her gun her aktivitede kullandim.

http://www.hepsiburada.com/momentus-fs2 ... S298S-04SB

n11 de momentus yazip arattiginda daha da uygun fiyatlar bulabilirsiniz.

Ayni saat n11 de 271 tl

http://m.n11.com/momentus-erkek-kol-saa ... P107765831
"Hata yapmayan kişi aslında genel olarak hiçbir şey yapmıyor demektir".
Kullanıcı avatarı
neperliva

Mesaj Star » 13 May 2016, 21:54

Do something instead of killing Time. Because Time is killing you !!!
*Paulo Coelho*
Kullanıcı avatarı
Star

Mesaj ebuyusuf » 28 Haz 2016, 02:27

Nethiustr yazdı:

EBay da dutyfreeisland Bambino satıyor 300 küsür liraydı sanırım. Bütçeyi az zorla o saati al, sonra çok dua edersin bize :) hem dress hem mekanik. Çocuklarına birakabilecegin bir saat :)

God is good.

merhaba Bu satıcıdan (dutyfreeisland) daha önce alışverişiniz oldu mu? Ben de linkteki saati almak istiyorum en ucuz amazonda 130 $'a bulmuştum,bu 92 $ istiyor.Satıcı çinde olduğu için tereddüt ettim
http://www.ebay.com/itm/Orient-Symphony-21-Jewel-Automatic-White-Gents-Watch-FER27007W-ER27007W-/301934903729?hash=item464cb901b1:g:yIQAAOSwvg9XUB18
Kullanıcı avatarı
ebuyusuf

Mesaj HknDrsn » 28 Haz 2016, 22:18

ebuyusuf yazdı:
Nethiustr yazdı:

God is good.

merhaba Bu satıcıdan (dutyfreeisland) daha önce alışverişiniz oldu mu? Ben de linkteki saati almak istiyorum en ucuz amazonda 130 $'a bulmuştum,bu 92 $ istiyor.Satıcı çinde olduğu için tereddüt ettim
http://www.ebay.com/itm/Orient-Symphony-21-Jewel-Automatic-White-Gents-Watch-FER27007W-ER27007W-/301934903729?hash=item464cb901b1:g:yIQAAOSwvg9XUB18

Ben aldım hatta gidip kendi sitesinden Citizen bir saat aldım, bir sorun yaşamadım 20 günde elime ulaştı.
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullanıcı avatarı
HknDrsn

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Altar ve 131 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners