Saat çılgınlığım bir çok şeyin önüne geçmiş durumda, bu bir hastalık!
Kendim için otomatik saatlerden bir koleksiyon yapmayı düşünüyorum.
22 yaşında bir kardeşinizim, maddi durumum uçarı kaçarı değil, kendi çapımda bir şeyler yapmak istiyorum.
Ebay dan luch one hand alıp bu işe başladım.
Almak istediklerim
Orient Mako FEM65006DW Pepsi Bezel yada
Orient Ray Blue veya Black
Orient Bambino FER24003W0 beyaz kadran altın rengi kasa.
orient SUN AND MOON FET0P003W0 ( fiyatı benim bütçem için biraz tuzlu, ama olur da düzgün bir 2. el yakalarım belki abilerden

Orient Starfish FEM7J001B9 ( o siyah hallerine bitiyorum bunun, o pvd kapmalası, o siyah kordonu... anlayamazsınız

Bütçem 500 ün üstüne çıkmak için pek müsait değil, ama seçtiğim bu çocuklar tam 500 bandında, dolarda fazlasıyla yüksek.
Forumda bir kaç abinin aktif olarak milleti saat sahibi yaptığını gördüm Bkz; horozburun

onların bana da bir şekilde başlığımı görüp yardım etmek isteyebileceklerini sanıyorum.
Neden sürekli Orient seçtiğimi sorarsanız, forumda 0-500 lira bandında en çok önerilen marka, ayrıca tasarımlarının istikrarlı bir duruşu var, makanizmaları ise yine forumdan ögrendiğim kadarıyla oldukça uzun ömürlü, otomatik saatin adını kirletmeyen bir yapıda.
Umarım bana koleksiyonum için bir kaç klasik ve spor saat de önerebilirsiniz, orient e bağımlı kalmak istemiyorum, diğer markalara da sıcağım sadece bütçem bandında orientten daha iyisini bulamadım.

ama önerilerinizi mutlaka değerlendireceğimden şüpheniz olmasın.
Şimdiden teşekkürler.