TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

300 İle 700 tl Arasında Saat Önerisi / Fossil

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

300 İle 700 tl Arasında Saat Önerisi / Fossil

Mesaj byflawles » 02 Nis 2016, 02:14

Merhabalar

Saat konusunda fazla bir bilgim yok. Aşağıdaki saat nasil.
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Fossil/FFS4835/PD

Bunun disinda 300 ile 700 tl arasında kordon rengi lacivert olan saat onerisi yapabilir misiniz? Saat markasi fark etmez. Turkiye de magazasi olsun yeter. Şimdiden herkeze teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
byflawles

Re: 300 ile 700 tl arasında saat onerisi

Mesaj tt59 » 02 Nis 2016, 11:26

Kaçarak uzaklaş hemen oradan :) beğendiğin modelin parasının hakkını verdiğini düşünmüyorum.700tl az bir bütçe değil o fiyatlarda çok güzel otomatik saatler alabilirsin,forumda biraz daha zaman geçirmen iyi olur,eski konu tavsiyelerine bir göz atabilirsin :thumbup:
verdiğin model kodu hepsiburada da 399tl bu arada onu da dikkate al.pilli bir saat düşünüyorsan fossil yerine lorus modellerine bakabilirsin fiyatları daha uygundur.
Kullanıcı avatarı
tt59

Mesaj TSayiR » 02 Nis 2016, 12:09

tt59 yazdı:Kaçarak uzaklaş hemen oradan :) beğendiğin modelin parasının hakkını verdiğini düşünmüyorum.700tl az bir bütçe değil o fiyatlarda çok güzel otomatik saatler alabilirsin,forumda biraz daha zaman geçirmen iyi olur,eski konu tavsiyelerine bir göz atabilirsin :thumbup:
verdiğin model kodu hepsiburada da 399tl bu arada onu da dikkate al.pilli bir saat düşünüyorsan fossil yerine lorus modellerine bakabilirsin fiyatları daha uygundur.

++++++++1
tt59 arkadaşıma katılıyorum hem acilen kaçarak uzaklaşma konusuna :D :D hem tavsiyesine, hemde forumda zaman geçirmeniz gerektiği konusuna katılıyorum :thumbup: :thumbup: ve ekliyorum illa pilli alacağım diyorsanız seiko'nun pilli chronograph modellerini de bütçenize eklemenizi öneririm.

http://www.n11.com/arama?q=seiko+chronograph

ben pilli alacak olsam (saati yerinde de denedim çok şık ve çok hoş) şunu kesinlikle öneririm, iyi bir pazarlıkla alınabilir :thumbup: :thumbup:

http://urun.n11.com/erkek-kol-saati/sei ... -P51568475

tamda bütçenize göre.. ama tabiki de siz bilirsiniz.. :champ: :champ:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj effenberg » 03 Nis 2016, 10:30

Selamlar herkese bende bu bütçelerde saat bakıyorum amazonda satilan invicta saatler icin ne dersiniz acaba 100-150 dolar civarına güzel ürünler var aslında ama kalitesi nedir ne degildir bi fikrim yok çok yeniyim bu alanda
Kullanıcı avatarı
effenberg

Re: 300 İle 700 tl Arasında Saat Önerisi / Fossil

Mesaj byflawles » 03 Nis 2016, 23:43

Cevabınız için teşekkürler. Fazla bir bilgim olmadığı için sadece o saatin şeklini beğendiğim için alacaktım. Şimdi vazgeçtim. Sizce pilli bir saat mi alıyım yoksa otomatik mi? Otomatik için bir saat önerebilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
byflawles

Mesaj Mbeyazca » 04 Nis 2016, 01:35

Seiko 5 ve Orient modellerine bakmanızı tavsiye ederim. Benim şahsi fikrim 700 TL ye otomatik bir saat almak
Kullanıcı avatarı
Mbeyazca

Mesaj TSayiR » 04 Nis 2016, 09:48

kardeş diğer arkadaşlar da aynı şeyi yazıcak söyleyecektir. 700 tl'ye kadar olan bütçenize orient'in tarzınıza göre sporsa mako ray yada mako xl, klasikse bambino vs. gibi seikodaysa şu anda birçok sitede kampanyalı seiko5 ler mevcut. :thumbup: bi de forumun ikinci eline mutlaka bakın ;) forumun ikinci elinde bütçenizi bi tık artırarak güzel pazarlıklarla severek kullanacağınıza inandığım modeller bulmakta mümkün :thumbup: iyice bi araştırın derim.

viewtopic.php?f=219&t=21506#axzz44npUb5pF

viewtopic.php?f=219&t=21722#axzz44npUb5pF

viewtopic.php?f=202&t=21649#axzz44npUb5pF (çok güzel saat.. çelik bileziği çok şık ama güzel bi deri kordonla da gündelik kullanım olabilir :thumbup: )

viewtopic.php?f=202&t=21720#axzz44npUb5pF (yine süper bir saat :champ: )

viewtopic.php?f=202&t=21107#axzz44npUb5pF (param olsa da ben alsam :D)

sizde araştırın emin olun kendinize uygun bir saat bulacaksınızdır :champ: :champ:
@WatchesTNC
Kullanıcı avatarı
TSayiR

Mesaj mosef » 04 Nis 2016, 10:15

Mbeyazca yazdı:Seiko 5 ve Orient modellerine bakmanızı tavsiye ederim. Benim şahsi fikrim 700 TL ye otomatik bir saat almak

:thumbup:
Kullanıcı avatarı
mosef

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners