TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient Star WZ0231DA

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Orient Star WZ0231DA

Mesaj mso2172 » 19 Mar 2016, 15:16

Merhabalar herkese, 5 yıldır foruma üyeyim ancak konu açmak bugüne kısmetmiş,
Daha önce kullandığım lacivert saatimi arkadaşıma hediye ettiğim zamandan bu yana lacivert veya mavi saat arayışındaydım, gecenlerde araştırırken http://www.ebay.com/itm/ORIENT-WZ0231DA ... SwzrxUvxKF bu linke denk geldim. Sonrasında Orient in TR distribütörü Aslan Saati aradım, maalesef onlar getirmiyor bu modeli, bu sebeple yakından inceleme fırsatını kaçırdım. İnternette bakarken iki videoya denk geldim. https://www.youtube.com/watch?v=m_oh-go1rFM
https://www.youtube.com/watch?v=jAU1mfyxeCc
ne yazık ki bu videolarda veya nette detaylı inceleme bulamadım, ben de sizlere danışmak istedim, görüşleriniz benim için çok önemli ve tek kaynak olacak, mekanizmasıyla işçiliğiyle ilgili yorumlarınız nelerdir ? Veya fiyatı nasıl ? Alternatif olarak hangi modelleri önerebilirsiniz ?
Hepinize şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
mso2172

Re: Orient Star WZ0231DA

Mesaj Srhtdry » 19 Mar 2016, 17:07

Hem Orient hem de Orient Star kullanmakta olan biri olarak. Starın fiyatını fazlasıyla hakettiğini söyleyebilirim
Kullanıcı avatarı
Srhtdry

Mesaj emrerd » 19 Mar 2016, 18:31

Srhtdry yazdı:Hem Orient hem de Orient Star kullanmakta olan biri olarak. Starın fiyatını fazlasıyla hakettiğini söyleyebilirim

Aynen katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
emrerd

Mesaj mso2172 » 20 Mar 2016, 02:04

Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar, peki mekanizmasıyla ilgili bir bilginiz var mı kalitesi, zaman tutması nasıl?
Kullanıcı avatarı
mso2172

Mesaj emrerd » 20 Mar 2016, 18:28

+ - 2sn zaman tutar.
Kullanıcı avatarı
emrerd

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners