Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Skeskin » 06 Şub 2016, 00:17
Selam hayırlı geceler öncelikle forumda ve otomatik saatte yeniyim bugün Tİssot powermatic 80 chemin des tuorelles T099.407.11.038.00 modelini aldım bu saat nasıldıdır mekanizması da powermatic 80.111 yazıyor yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder siz değerli forumdaşlarıma saygılar sunarım.
-
Skeskin
-
mturann » 06 Şub 2016, 19:06
İsviçre ve Tissot
Sıkıntı olmaz görsel olarak da güzel bir saat.
Güle güle kullanın
-

mturann
-
Skeskin » 06 Şub 2016, 19:16
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah memnun kalırım le locle modelini alacaktım Kosovalısaat tan aldım bu modeli önerdi güya le locle modelinin mekanizması powematic 80 e göre eskiymiş aslında siz değerli arkadaşlara almadan sormam lazım idi ama aldık bir kere sizlerin sayesinde çok şey öğreneceğim .
-
Skeskin
-
kethuda57 » 06 Şub 2016, 19:17
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
-

kethuda57
-
Skeskin » 17 Şub 2016, 15:22
Selamlar saatimi alalı neredeyse 2 hafta olacak saatin performansını kısaca sizlerle paylaşayım saat ilk gün 15 saniye ileri gitti sonra atomik Saat'e göre ayarladım saat 1 haftada 7 saniye geriden gidiyor ne eksiliyor nede artıyor günde 15 saniye ileri giden saat 1 haftanın toplamında ve halen 7 saniye geriden gidiyor .Sizce bu değerler nasıldır?
-
Skeskin
-
eyimen » 17 Şub 2016, 15:34
Skeskin yazdı:Selamlar saatimi alalı neredeyse 2 hafta olacak saatin performansını kısaca sizlerle paylaşayım saat ilk gün 15 saniye ileri gitti sonra atomik Saat'e göre ayarladım saat 1 haftada 7 saniye geriden gidiyor ne eksiliyor nede artıyor günde 15 saniye ileri giden saat 1 haftanın toplamında ve halen 7 saniye geriden gidiyor .Sizce bu değerler nasıldır?
Gorundugu kadariyla herhangi bir sorun yok. Daha once yazdigim gibi bu mekanizmadan her gun ayni sapmayi vermesini beklemeyin, ama degerleriniz gayet iyi.
-

eyimen
-
Skeskin » 17 Şub 2016, 15:45
Teşekkür ederim saygılar sevgiler.
-
Skeskin
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: comtec, Google [Bot] ve 119 misafir