TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orientler Arasında Tercih

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Orientler Arasında Tercih

Mesaj kovebos24 » 28 Oca 2016, 22:31

Bir süredir saat arayışı içerisindeyim. İlk otomatik saatimi almaya karar verdim. Çok hoşuma giden bi model daha bulamadım. Başta aklımda sportif bir saat vardı ama şuan klasik bir saat arayışına girdim. Fakat ilk saatimi silikon saat almak istiyorum daha sonra deri kayışlı bir saat alıcam inşallah ikinci olarak. Silikon kayışlı orient daha çok hoşuma gitti. İlk açtığım konuda klasik saate silikon kayış olmamış dediler genel olarak ama görünüş olarak sırıtmadığını düşünüyorum ama yorumlarınız benim için önemli. Deri kayışlı saati günlük olarak kullanamam ama silikon kayışı günlük olarak kullanabilirim gibi geliyor. Mako ise hoş bir saat ama çelik bilezik ilk saat olarak almak pek içime sinmiyor ama arkadaşım güzel buldu. Genede size sormak istedim.Silikonlu orient için 650 lira fiyat aldım.Teşekkür ederim.

http://i.hizliresim.com/or6Rgq.png

http://i.hizliresim.com/5M3PRM.png

http://i.hizliresim.com/qPa63W.png
Kullanıcı avatarı
kovebos24

Re: Orientler arasında tercih

Mesaj kethuda57 » 28 Oca 2016, 22:36

Merhaba kesinlikle laciver makoyu alırdım. Çelik kayışla kullanmayı sevmiyorsanız deri kayış takar kullanırsınız :champ:
Resim
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj Srhtdry » 28 Oca 2016, 22:43

Bu kıyaslamada herkes makolardan birini al diyecek:). Bence de mavi mako alın. Ister silikon kayış, ister deri, ister kendi bilezigi degistirin kullanın
Kullanıcı avatarı
Srhtdry

Mesaj tt59 » 28 Oca 2016, 22:44

silikon kordonlu orient ile makolar arasında bir benzerlik yok çok farklı saatler.mako,mako ray,mako xl orientin en çok bilinen otomatik diverleridir ve istediğiniz tarzda kullanabilirsiniz çelik bilezikle,silikon kordonu ile,nato kordon ile,deri kordon ile çok güzel kombinler yapabilirsiniz.benim tavsiyem bileğinize göre makolardan birini tercih edin,zaten ilk defa otomatik saate yönelen kişilerin ilk adresi genelde makolar oluyor :thumbup:
Kullanıcı avatarı
tt59

Re: Orientler Arasında Tercih

Mesaj kovebos24 » 28 Oca 2016, 23:21

Makolar hoş ama once silikon kayisliyi alsam sonra makolari alirim diye dusundum. Silikon kayisli olan siritiyomu sizce goruntu acidan. Tum arkadaslarim silikon kayisliyi begendi. Goruntusu guzel derseniz ilk onu alip sonra mako almayi dusunuyorum.
Kullanıcı avatarı
kovebos24

Mesaj tt59 » 28 Oca 2016, 23:41

Hocam sen silikon kayışlı orienti almayı kafana koymuşsun zaten bize diyecek birşey kalmıyor hayırlısı olsun :)
Kullanıcı avatarı
tt59

Mesaj kethuda57 » 29 Oca 2016, 00:01

kendi zevkime göre konuşuyorum silikon kayışlı model bence makoların eline su dökemez :) ama zevk işte o yüzden kendiniz karar vermelisiniz ;)
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj kovebos24 » 29 Oca 2016, 00:26

tt59 yazdı:Hocam sen silikon kayışlı orienti almayı kafana koymuşsun zaten bize diyecek birşey kalmıyor hayırlısı olsun :)

Hahaha :D biraz öyle oldu ama forumdaki silikon kayış o saate olmamış lafı biraz şüphe uyandırdı bende sizce sırıtıyomu silikon kayış?
Kullanıcı avatarı
kovebos24

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 117 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners