TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Armani AR 1451 Bilgi ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Armani AR 1451 Bilgi ve Tavsiye

Mesaj rApInO » 19 Oca 2016, 12:59

Nişanım için saat beğenmemi istediler ve 1000 1500 civarı fiyat aralığı için bu saati beğendim ... piyasada birçok satıcı var fiyatlar çok değişiyor n11 hepsiburada gibi satıcı temelli sitelerden orjinallik sorun olur diye almak istemiyorum, saat saatte ise 2000 civarı fiyatları modasaat diye bir sitede 1350 civarı fakat replikadır diyen çok oldu orjinal saat satma konusunda güvenilir nereler var bu saati nerden alabilirim nişana 20 gün kaldı sorunu hala çözemedik.Yardım ederseniz çok sevinirim
Kullanıcı avatarı
rApInO

Re: Armani AR 1451 Bilgi ve Tavsiye

Mesaj rApInO » 19 Oca 2016, 13:52

bilgisi olan yardım edebilecek bir arkadaş yok mu ?
Kullanıcı avatarı
rApInO

Mesaj galain » 19 Oca 2016, 15:11

Bence moda markalarındansa gerçek saat markalarına yönelmek daha uygun tissot,seiko,orient bu markalara bakmanızı tavsiye ederim
örnek olarak https://www.google.com.tr/search?q=tiss ... jRpooQM%3A
Kullanıcı avatarı
galain

Mesaj ozanxos » 20 Oca 2016, 15:00

Armani gibi bir markaya o kadar para vermek mantıklı olmaz.Benim size önerim:
ORIENT SDK05002B0
Resim
Bu saat sizi uzun seneler götürür ve inanın ki Orient Star serisi fiyat performans olarak malzeme kalitesi olarak üst düzey bir saattir. :champ:
Kullanıcı avatarı
ozanxos

Mesaj emrerd » 20 Oca 2016, 17:24

ozanxos yazdı:Armani gibi bir markaya o kadar para vermek mantıklı olmaz.Benim size önerim:
ORIENT SDK05002B0
Resim
Bu saat sizi uzun seneler götürür ve inanın ki Orient Star serisi fiyat performans olarak malzeme kalitesi olarak üst düzey bir saattir. :champ:

Aynı saatin lacivert kadranlısını kullanıyorum.İşçilik ve malzeme çok çok iyi, elle kurulabiliyor, ön taraftan da saatin kalbi izlenebiliyor.
Haftalarca denedim -1 ile +2 arası zaman tutuyor.Kendi fiyat gurubu içerisinde kesinlikle muhteşem.
Kullanıcı avatarı
emrerd

Mesaj harun » 22 Oca 2016, 21:05

bahsettiğiniz sitelerde replika ürün satılabileceğini sanmıyorum. bunun dışında online saat satan bir çok satıcının uzun süredir büyük şehirlerde, merkezi yerlerde dükkanı ve şubeleri de vardır ve isimlerine zarar gelmesini istemezler. bunları kendi web sitelerinden kolaylıkla anlayabilirsiniz, fiyatlarının daha düşük olması ürünlerin distribütör tarafından değil de paralel ithalat dediğimiz yolla ithal edilmesi olabilir. bu ürünün sahte olduğu anlamına gelmez. ki belirtilen ürüne distribütör garantisi de veren var.

ancak bahsettiğiniz marka (ki bu ürün seramik kasa ve gayet pahalı) ve diesel, guess, tommy hilfiger gibi markalar şeklen çok güzel, parlak ve cancanlı saatler satmaktaysalar da arkadaşların da dediği gibi ben de size aynı bütçe ile belki de daha az bir bütçeyle orient, seiko, citizen, tissot gibi gerçekten saat üreten ve ekstrem bir durum olmadığı müddetçe çok uzun süre kullanılabilecek bir saat almanızı tavsiye ederim. eğer nişanlınız saatten anlayan biriyse daha mutlu olacaktır.
Kullanıcı avatarı
harun

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: doukan1997 ve 116 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners