TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Timberland veya Swiss Military

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Timberland veya Swiss Military

Mesaj macit » 09 Oca 2016, 02:32

Herkese sağlıklı günler diliyorum. Kafamda belirlediğim saat kesinlikle; deri kordon ve klasik. Başka nitelik olarak quartz pilli, (belki kinetik), bileklerim fazla kalın olmadığı için ve rahat taşınabilir kolay pratik olması açısından çapı 45 ten küçük olmasını istiyorum. Genel itibariyle herkesce aranıldığı gibi benimde aradığım evsaf tabiki kalite, sağlamlık, estetik (hem takım elbise ile hem hafif spor olabilir) Sadelik hoşuma gider her zaman ancak birkaç fazladan özellik iyi olur tabiki. Fiyat olarak azami 1.500 tl. kadar bütçem var. Hoşuma giden iki-üç model arasında kaldım. Tavsiyeleriniz nelerdir. Değerli yorum ve bilgileriniz için teşekkür ediyorum. Tabi alternatifleride lütfen paylaşırsanız çok mutlu olurum.

1-TIMBERLAND TBL.13330XSU_17
Resim

2-SWISS MILITARY 06-4181.13.007.05
Resim

3-SEIKO SRN061P
Resim
Kullanıcı avatarı
macit

Re: Timberland veya Swiss Military

Mesaj KKarakuş » 09 Oca 2016, 14:54

Merhaba,

Öncelikle deri kayışlı klasik bir saat istiyorsanız bence bu örnek modeller biraz spor kaçacaktır.

Klasik bir saat için 40+ mm kasa ölçüleri büyük değerler ki bileğinizin de ince olduğunü belirtmişsiniz.

Örnek olarak quart ve kinetik enerjili saatleri belirtmişsiniz ama ben size bu bütçe ile aklıma gelen uygun saatin Tissot Visodate olduğunu belirtmek isterim. Yada , Orient Bambino serisine bakabilirsiniz. Bambino serisinin pilli modelleri de mevcut. Ayrıca Orient alırsanız bütçenizin 2/3 si cebinizde kalır.

Selametle.
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj gkarinca » 09 Oca 2016, 15:22

KKarakuş yazdı:Merhaba,

Öncelikle deri kayışlı klasik bir saat istiyorsanız bence bu örnek modeller biraz spor kaçacaktır.

Klasik bir saat için 40+ mm kasa ölçüleri büyük değerler ki bileğinizin de ince olduğunü belirtmişsiniz.

Örnek olarak quart ve kinetik enerjili saatleri belirtmişsiniz ama ben size bu bütçe ile aklıma gelen uygun saatin Tissot Visodate olduğunu belirtmek isterim. Yada , Orient Bambino serisine bakabilirsiniz. Bambino serisinin pilli modelleri de mevcut. Ayrıca Orient alırsanız bütçenizin 2/3 si cebinizde kalır.

Selametle.

+1

Eğer otomatik düşünürseniz 2. el bölümünde Tissot Powermatic var. Deri kordonla şık duracak bir saat. Hem de bütçenizin altında :thumbup:
Kullanıcı avatarı
gkarinca

Mesaj kethuda57 » 09 Oca 2016, 16:01

İkinci el düşünürseniz bu modeli de düşünebilirsiniz. Forumda biraz takılın daha sağlıklı karar verebilirsiniz acele etmeyin.. :thumbup:

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=202&t=20160#axzz3wkNeHacg
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj KKarakuş » 09 Oca 2016, 16:05

kethuda57 yazdı:İkinci el düşünürseniz bu modeli de düşünebilirsiniz. Forumda biraz takılın daha sağlıklı karar verebilirsiniz acele etmeyin.. [emoji106]

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=202&t=20160#axzz3wkNeHacg

Çok güzel bir seçim olur ;)

Ayrıca satılık ilanlar bölümünü de gezmenizi öneririm.
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj copycat » 09 Oca 2016, 16:09

1.500 TLye çok güzel bir victorinox da alınabilir.
Kullanıcı avatarı
copycat

Mesaj macit » 09 Oca 2016, 22:49

Arkadaşlar ilginiz için çook teşekkürediyorum. Hemen önerilerinizi araştırıyorum.
Kullanıcı avatarı
macit

Mesaj macit » 10 Oca 2016, 00:08

Bu viewtopic.php?f=202&t=20160#axzz3wkNeHacg ilanı düşünüyorum ama kararsızım. Otomatikte sapma ne kadar olur ki yani bir çok güzelliğinin yanında sapma olayı beni düşündürüyor rahat etmek istiyorum. Birde ikinci ele karşılık buna deresiniz;SEIKO SRP706K https://www.konyalisaat.com.tr/urun/seiko-srp706k/

KKarakuş'un önerdiği saatler gerçekten çok hoşuma gitti ancak temini yurtdışından olur sanki. Özellikle Tossit Visodate. Birde rakamlar olsa daha güzel değil mi.
Kullanıcı avatarı
macit

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 119 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners