TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

1000 TL Bütçeli Dijital Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

1000 TL Bütçeli Dijital Saat Önerisi

Mesaj ihtisar » 02 Oca 2016, 14:29

Arkadalar merhaba,
hiç dijital saatim olmadığını fark ettiğim günden beri sürekli bi dijital saat alma isteğiyle yanıp tutuşuyorum :oops:
Şöyle şık spor yaparken kampa giderken heryerde kullanabileceğim almışken tam alıyım diyip içime sinen bi model arıyorum. Aklıma en çok yatan saat ise casio PRW-3000-1ADR modeli oldu.
Resim

Başka saat önerileriniz veya varsa PRW-3000 kullananınız saatten memnun musunuz? :?
en ucuza hangi siteden alabilirim? :P
bilgilendirirseniz sevinirim :thumbup:
En son ihtisar tarafından 02 Oca 2016, 18:20 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ihtisar

Re: 750 TL bütçeli Dijital saat önerisi ve casio PRW-3000-1A

Mesaj UlasOnay » 02 Oca 2016, 14:39

Suunto'yu tavsiye ederim. Karaköy'de bayağı bi indirim söz konusu şu an. Elinizi çabuk tutmanız lazım ancak :D Core modelleri ideal bence kamp için. Protrek'ten daha şık duruyor :D
Kullanıcı avatarı
UlasOnay

Re: 750 TL bütçeli Dijital saat önerisi ve casio PRW-3000-1A

Mesaj ihtisar » 02 Oca 2016, 15:50

UlasOnay yazdı:Suunto'yu tavsiye ederim. Karaköy'de bayağı bi indirim söz konusu şu an. Elinizi çabuk tutmanız lazım ancak :D Core modelleri ideal bence kamp için. Protrek'ten daha şık duruyor :D

Valla suuntoyuda çok düşündüm hatta ikisini çok karşılaştırmışlar herkes farklı bişey diyo tabii kullanmadan anlaşılmaz. bu arada şarjlı değil pilli bişey arıyorum :roll:
Kullanıcı avatarı
ihtisar

Re: 1000 TL Bütçeli Dijital Saat Önerisi

Mesaj ozanxos » 03 Oca 2016, 00:07

Casio PRW3000 i inceledim.Çok güzel bir model.Ayrıca kolda hiç kaba durmuyor 47mm olmasına rağmen gayet şık.
Benim oyum Casio PRW3000 e.
Aklımı da çeldiniz ama tam bulova alacakken :lol: PRW3000 alacak olursanız bana pm atın birlikte alalım 2. saate yğzde 25 indirim var modasaatte olması lazım. indirim oranını paylaştrırız daha ucuza gelir :D
Kullanıcı avatarı
ozanxos

Mesaj kızılbulut » 03 Oca 2016, 01:00

Pulsar pq 2011 i tavsiye ederim.Çelik kasa iyon kaplama kolda çok şık duruyor.Hepsiburada indirim var.Pulsarın değişik model dijitalleri de var.Bakmanızı tavsiye edrim.
Kullanıcı avatarı
kızılbulut

Mesaj ihtisar » 03 Oca 2016, 17:00

ozanxos yazdı:Casio PRW3000 i inceledim.Çok güzel bir model.Ayrıca kolda hiç kaba durmuyor 47mm olmasına rağmen gayet şık.
Aklımı da çeldiniz ama tam bulova alacakken :lol: PRW3000 alacak olursanız bana pm atın birlikte alalım 2. saate yğzde 25 indirim var modasaatte olması lazım. indirim oranını paylaştrırız daha ucuza gelir :D

Haftaya almayı düşünüyorum :lol:
en ucuz erdem saatte buldum hangisi ucuza geliyosa onu alalım hocam :thumbup:
Kullanıcı avatarı
ihtisar

Mesaj ihtisar » 03 Oca 2016, 17:21

hatta 5 kişi daha çıkarsa forumca ortak danaya girelim ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
ihtisar

Mesaj ozanxos » 03 Oca 2016, 19:18

ihtisar yazdı:
ozanxos yazdı:Casio PRW3000 i inceledim.Çok güzel bir model.Ayrıca kolda hiç kaba durmuyor 47mm olmasına rağmen gayet şık.

Haftaya almayı düşünüyorum :lol:
en ucuz erdem saatte buldum hangisi ucuza geliyosa onu alalım hocam :thumbup:

Benim aradığım model orada yok.Ben nato kayışlı versiyonunu alma niyetindeyim :champ: sizin dediğiniz yerde fiyatlar cidden uygun ama :thumbup: ben 12 gün sonra alabilirim malum sınavlar var bu dönem pek uğraşacak zamanım yok açıkcası :cry:
Dana işine şu saatleri hallettikten sonra bakabiliriz :D
Kullanıcı avatarı
ozanxos

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: MacGyver ve 65 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners