TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Premier Automatic Bilgi ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko Premier Automatic Bilgi ve Tavsiye

Mesaj tiktak98 » 28 Ara 2015, 05:25

Arkadaslar merhaba,

Cok uzun bi aradan sonra ilk mesajim..Umarim herkesin keyfi yerindedir ;)

Epeydir almak istedigim bi saatte sona yaklastim gibi :P Deri kayis , Otomatik , Govde cok klasik olmayan bi saat ariyordum.Tissot Le Locle ve Tissot Visodate fazla klasik gibi geldigi icin Seikodan bi model secmeya calistim , karsima Premier Automatic with24-hour Indicator modeli cikti , open heart olan :

http://www.amazon.com/Seiko-Premier-Aut ... +automatic

Resim

saatin 2 farkli kodunu goruyorum online satis sitelerinde : SSA245 ve SSA213J2 , biri yeni digeri eski kod mu bilemiyorum.Gorsel olarak ayni gibi , sanirim birisinde akrep ve yelkovan siyah , digerinde mavi..Mavi olan daha hos duruyo bence..

Saati yakindan goren veya kullanmis olan varsa , bilgi almak isterim..Yada bu tarz , butce olarak 400 500 dolar araliginda baska bi saat tavsiye edeceklerin yanitlarini bekliyorum..Amerika'da alacagim saati..

Iyi gunler.
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Re: Seiko Premier Automatic

Mesaj eraslani » 28 Ara 2015, 13:29

premier denilince benim aklıma kinetik perpetual auto relay makine geliyor nedense..
Resim
Kullanıcı avatarı
eraslani

Re: Seiko Premier Automatic

Mesaj tiktak98 » 28 Ara 2015, 16:39

O saatte oldukca guzel..ama Ben otomatik almak istiyorum,Ilk olacagi icin heyecanliyim :)

Saatin capi 41.5 , Cok Cok once olmasa da ince sayilabilecek bi bilegim var , bilmiyorum biraz buyuk durur mu.

Mekanizmasi 4r39 imis,bilemiyorum Iyi sayilabilecek bi mekanizma mi bu ?

Open heart Gibi bi kriterim yoktu aslinda Ama bu fiyat araliginda bu tarz saatler icinde bu saat cikti karsima.gorsel olarak da gozume fena gozukmuyor.
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Re: Seiko Premier Automatic Bilgi ve Tavsiye

Mesaj canli17 » 28 Ara 2015, 22:22

Benim sadece Premier deyince değil saat deyince aklıma Seiko Premier geliyor :) (kendime ait ilk saatim. Ailem mezuniyet hediyesi almıştı da hala sıfır gibi durur)

Saat kasa yapısı olarak normal denebilecek bir boyutta. Aslında imkanınız varsa gidip Seiko Premier deneyin ayni boyutta olmaları gerekir. Amazon'dan getirtip beğenmezseniz Zamanınıza ve heyecanınıza yazık olur.
Kullanıcı avatarı
canli17

Mesaj tiktak98 » 29 Ara 2015, 20:04

cok fazla bilgi sahibi olan yok sanirim bu modelle ilgili..

Gidip bulup deneme imkanim var aslinda bu saati..

Bugun az evvel aradigim modele yakin olmadigi halde baska bi seiko modeline takildi kafam :o

Resim

Resim

SARX015 modeli , mekanizma 6R15..fazla klasik bi saat , ben az biraz sportifligi olan gunluk kullanacabilecegim bi saat ariyorum ama yine de cok hosuma gitti ilk gordugum andan itibaren..

karisti kafam yine malesef :D
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Mesaj mehmetalpcan » 30 Ara 2015, 21:19

hepsiburada com fiyatlar çok iyi seiko içib
içki bütün kötülüklerin anasıdır Hz Muhammed SAV.
Kullanıcı avatarı
mehmetalpcan

Mesaj tiktak98 » 30 Ara 2015, 21:25

Abd'de yasiyorum ben.amazondan alisveris yapmak en rahat yol benim icin..NY da seikonun butigi var ama sanirim ozel ve ust modeller var orda.
Kullanıcı avatarı
tiktak98

Mesaj copycat » 31 Ara 2015, 15:06

tiktak98 yazdı:
Resim

sanırım bu saatteki makina invicta grand diver'da kullanılan NH39A makina. benim saatimdeki pencere ve 24 saat kadranının yeri birebir aynı. Invicta grand diver ların NH serileri de seiko üretimi oluyor. makineden herhangi bir sorun yaşamadım ama invicta'da çok daha uygun fiyata sunulması can sıkabilir.
Kullanıcı avatarı
copycat

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: doukan1997 ve 114 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners