TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Cristin Polo / Bu Saati Duyan Bilen Var Mı?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Cristin Polo / Bu Saati Duyan Bilen Var Mı?

Mesaj 02an » 14 Kas 2015, 11:05

Arkadaşlar resimdeki saat bana yaklaşık 6 sene önce hediye gelmişti. o zamandan beri hiç kullanmadım, saatçiye götürüp baktıracaktım ama nasip olmadı. Bugün merak edip internetten baktım ancak saat ile ilgili hiçbir şey bulamadım sanki saat hiç üretilmemiş gibi, benim tek anladığım 24k ayar altın kaplama diyor, camı safir, su geçirmez vs. bu saati bileniniz var mı? satmaya kalksam tahmini olarak ne kadar eder?
Teşekkürler.Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
02an

Re: Cristin Polo / Bu Saati Duyan Bilen Var Mı?

Mesaj mermertaş » 15 Kas 2015, 19:18

Kadranda da 18k altın tepe yazıyor.

Bir çelişki var bu işte
Kullanıcı avatarı
mermertaş

Mesaj sedir » 15 Kas 2015, 19:26

Markanın yazılışından itibaren bu saatin her tarafı çelişki.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj bengisaat » 16 Kas 2015, 00:33

Klasik..

Marka takıntısı olmadan düşünülürse piyasada o zamanlarda satılan saatlerin bir çoğu gibi isviçre halley makinali sanayi safiri dediğimiz oldukça sert ve çizilmeye yüksek dirençli cam ve epey sağlam kaplama
Piyasada çok bilinen markalardan tek farkı kadran ve kapakta yazan markası .
Markalı olanlar 200 ila 200 lira arasında satılırken bunu satın alınan yere bağlı olarak 100 liraya yada kalın bir sarraf mağazasından 2000 liraya da alabilirdiniz klasik olarak ünlü sarrafların tercih ettiği piyasada bulunmayan az bilinen bir markayı vitrine koyup istediği fiyattan satmak taktiği.
Hani yemin etse başı ağrımaz misali 2000 liralık saatten yerine göre daha kaliteli denilebilir.
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Mesaj 02an » 18 Kas 2015, 15:48

bengisaat yazdı:Klasik..

Marka takıntısı olmadan düşünülürse piyasada o zamanlarda satılan saatlerin bir çoğu gibi isviçre halley makinali sanayi safiri dediğimiz oldukça sert ve çizilmeye yüksek dirençli cam ve epey sağlam kaplama
Piyasada çok bilinen markalardan tek farkı kadran ve kapakta yazan markası .
Markalı olanlar 200 ila 200 lira arasında satılırken bunu satın alınan yere bağlı olarak 100 liraya yada kalın bir sarraf mağazasından 2000 liraya da alabilirdiniz klasik olarak ünlü sarrafların tercih ettiği piyasada bulunmayan az bilinen bir markayı vitrine koyup istediği fiyattan satmak taktiği.
Hani yemin etse başı ağrımaz misali 2000 liralık saatten yerine göre daha kaliteli denilebilir.

Cevap için teşekkürler, peki bu saati kuyumcuya mı yoksa saatçiye mi götürüp göstermeliyim?
Kullanıcı avatarı
02an

Mesaj bengisaat » 19 Kas 2015, 01:09

Ne saatçi nede kuyumcu bu saati almazlar 2. el olarak maddi değeri yok .
Sahibinden veya gittigidiyordan ilanla deneyin
facebook.com/saatatolyesi/
Kullanıcı avatarı
bengisaat

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: MacGyver ve 56 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners