Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Öncelikle herkese merhabalar. Ben bir mezuniyet hediyesi için ailemi ikna etmiş durumdayım ve kendi paramıda katarsam en fazla 7000 lik bir saat alabileceğimi düşünmekteyim. Ancak bu saat merakımda yeni sayılırım ve pek büyük bir bilgim bulunmamakta. Bu yüzden sizden yaşımında 18 olduğunu dikkate alarak bir saat önerisi bekliyorum. Cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Zaman ayırdığınız için teşekkürler.
7000'e cikabilirseniz Omega'ya +1 de benden. Ama yasiniz gozonune alinirsa ve saat merakiniz da yoksa bu paraya farkli bir marka ama daha gosterisli chronograph bir saat de dusunebilirsiniz..
Önerilen omega yaşınızı da yansıtır o fiyat aralığında alınacak en iyi alternatiftir. Bu aralıkta çok güzel longines(moonphase ya da blue dial gmt) ya da tag heuer (aquaracer 500m gibi) modellerine de bakabilirsiniz. İlla swiss olmayacaksa ancon modellerine de bir göz atın bütçenizin çok altında ama sizi hiç üzmez.