1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Omega Speedmaster 321 Meister

MesajGönderilme zamanı: 18 Tem 2015, 16:59
MioPrivato
Arkadaslar merhabalar,

Suanda kendime ve cebime karsi buyuk bir savas icerisindeyim..
Birkac yil once koleksiyonuma Omega Speedmaster 321 almistim 1967 uretimli. Maliyeti bana €2750 olmustu.
Yillar icerisinde degeri birazda olsa ciktigini biliyoruz goruyoruz. Ikincisini almayi his dusunmedim, cunku aklimda baska saatlerde var birikim yapip almak istedigim. Bugun bir teklif aldim baska bir speedmaster 321 icin. Fakat bu speedmasterin farki kadraninda ''Meister'' yaziyo olmasi.
Normalde Tiffany/Patek veya Meister/Omega gibi saatlerin gereksiz yere sisirildigini dusunuyorum. Bagzen 2-3 kat fiyat koyuyolar sirf baska bir isim yazdigi icin. Ama teklif gayet cazib, fiyati €4250 ve saat gayet iyi durumda orijinal celik bandi dahil.

Sizin icin bir Omeganin Meister olmasi onem tasirmi?
Alirsamda koleksiyon amacli degil, yatirim amacli alirim diye dusunuyorum. Sizce mantikli bir yatirim olabilirmi?

Goruslerinizi bekliyorum :champ:

Resim

Omega Speedmaster 321 Meister

MesajGönderilme zamanı: 18 Tem 2015, 17:21
Thevenin
Ben acikcasi ilk defa duydum Meister ornegini. Chrono24'te 1964'ten bir tanesi EUR 18K dolaylarinda alici bekliyor :shock:

Antiquorum'da CHF 20K degerine alici bulmus bir saat de var.

Resim

Standart Speedmaster Cal. 321 harika bir saat; ama bence de kendinden " Meister " zaten :thumbup:

Ilave bir yaziya luzum yok diye dusunuyorum :D

Re: Omega Speedmaster 321 Meister

MesajGönderilme zamanı: 18 Tem 2015, 17:31
MioPrivato
@Thevenin :thumbup:

Chrono24 deki satilik olan speedmaster zaten uzun yillardir satilikta. O fiyatta alici bulabilecegini dusunmuyorum.
Bagzi acik artirma sitelerinde astronomik fiyatlar verilebiliyor evet.
Aslinda bakarsaniz Omega satisi yapan Meister disinda birde Turler ve Tiffany vardi. Ozellikle Tiffany cok pahali daha nadir bulundugu icin.

Ama bende aslinda katiliyorum size, Meister olmasi bir ozellik olmamasi gerekir..