TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Seiko SNZH53 Kay覺 nerisi ve Ebay r羹n Al覺m覺 Hakk覺nda Bilgi

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SNZH53 Kay覺 nerisi ve Ebay r羹n Al覺m覺 Hakk覺nda Bilgi

Mesaj coolcudder » 07 Nis 2015, 02:21

Herkese selamlar 繹ncelikle.

Aylar 繹nce tesad羹fen denk geldiim TSF'yi s覺k kullanlanlara ekleyip aral覺ks覺z her g羹n ziyaret eder olmak ve en sonunda da 羹ye olup buraya kat覺lmak fazlas覺yla g羹zel.Bir癟ok forumcunun yapt覺覺 gibi bende yeni kat覺ld覺覺m bu ortama bir dan覺ma konusu a癟arak merhaba diyeyim :)

襤lk otomatik saatim olacak.Seiko,Citizen,Orient vb.markalar覺n neredeyse b羹t羹n modellerini incelemeye 癟al覺t覺m.B羹t癟em dorultusunda(max 130-135 dolar ) en 癟ok houma giden Seiko SNZH53 oldu.
Saatimiz bu;
Resim

Fakat saatin bilezii hi癟 houma gitmedi benim.
Resim

Bu kahverengi kay覺 ile de g羹zel bir uyum yakalanm覺 ama benim ilk tercihim 癟elik bilezik ile kullanmak.Bu saat ile uyumlu olaca覺n覺 d羹羹nd羹羹n羹z bir 癟elik kay覺 繹neriniz var m覺d覺r ?

襤kinci sorum ise Saat Dan覺ma b繹l羹m羹yle biraz alakas覺z olabilir ama tam olarak buna uygun konu bal覺覺 bulamad覺m foruma bak覺p.O y羹zden onu da burada sorup aradan 癟覺kartmak istedim :)

Tahminen forumda da ebay 羹zerinden saat al覺m覺 yapan 癟ok 羹ye var.Daha 繹nce yurtd覺覺 al覺veri oalrak sadece Amazon'dan 1 tane al覺veri yap覺p ebay'i hi癟 kullanmad覺覺m i癟in biraz tecr羹besizim.

-Al覺verii mutlaka paypal ile mi yapmal覺y覺m ? Direkt olarak mastercard bir kredi kart覺 羹zerinden yapmam g羹vensiz midir ?
-Bir de ben kredi kart覺 kullanm覺yorum.Bakas覺n覺n kredi kart覺n覺 paypal'e kay覺t ettirip o kart ile kendi ebay profilimden al覺veri yapmamda bir sak覺nca yok deil mi ?
-Son olarak da bu tarz japon saat sat覺c覺lar覺 aras覺ndan 繹nerebileceiniz bir maaza var m覺d覺r ? Bu ''from singapore'' arkadalardan hangilerine g羹venebiliriz.Alaca覺m saat ''mywatcheshub'' isimli maazada var mesela.TopRated deil ama fazlas覺yla olumlu puan alan bir sat覺c覺.Daha 繹nce bu sat覺c覺dan al覺m yap覺p memnun kalan var m覺 ?

Biraz uzun oldu ama kusuruma bakmay覺n.
Yard覺mc覺 olursan覺z fazlas覺yla sevinirim.
imdiden teekk羹r ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
coolcudder

Kay覺t: 29 Mar 2015, 18:09

Re: Seiko SNZH53 Kay覺 nerisi ve Ebay r羹n Al覺m覺 Hakk覺nda B

Mesaj Aristophan » 08 Nis 2015, 01:06

merhaba
s繹zkonusu siteden 3 al覺veri ger癟ekletirdim ,herhangi bir s覺k覺nt覺 yaamad覺m yurtd覺覺 al覺verilerde paypal en g羹venilir y繹ntem gibi g繹r羹n羹yor , tavsiyem paypal ile al覺veri yapman覺z y繹n羹nde , bakas覺na ait kredi kart覺 konusunda yaz覺k ki bilgi sahibi deilim ,u linke g繹z atman覺zda fayda var http://www.mywatcheshub.com//seiko-mens-mwh-snzh53k1-p-184451/ :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Aristophan

Kay覺t: 03 ub 2011, 13:55

Mesaj esoyel » 08 Nis 2015, 01:31

Merhaba,
Ben e bay dan 癟ok al覺veri yapt覺m hi癟 bir s覺k覺nt覺 yaamad覺m. Sat覺c覺dan tracking number isteyin. Bu al覺veri i癟in deil ama k覺r覺lacak bir ey istediiniz zaman sat覺c覺ya bunun T羹rkiyeye yollanaca覺n覺 hat覺rlatarak ekstra koruyucu talep edin. :) Sat覺c覺n覺n rate'i 90 覺n 羹zerindeyse hi癟birey olmaz :)
Kullan覺c覺 avatar覺
esoyel

Kay覺t: 14 Ara 2013, 21:55

Mesaj zgnclskn » 08 Nis 2015, 09:01

Mesh tarz覺 bir kordona ne dersiniz?

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
zgnclskn

Ya: 41
Kay覺t: 07 Oca 2015, 10:33

Mesaj volknasl » 08 Nis 2015, 19:36

mywatcheshub dan 3 tane seiko saat ald覺m hi癟 bir sorun yaamad覺m son 2 sald覺覺m saat 14 g羹nden 繹nce elime ulat覺 umar覺m alacak olursan覺z s覺k覺nt覺 yaamazs覺n覺z benim tecr羹belerim gayet olumluydu 繹deme yapt覺ktan 1 saat sonra hemen tracking numars覺n覺 g繹nderiyor singapur post ile g繹nderim yap覺yor ptt kargo takipten takip ediyorsunuz ptt evinize kadar teslim yap覺yor ama g羹mr羹k s覺n覺r覺 75 Euro olduu i癟in ek vergi 癟覺kabilir.

G羹mr羹kte kal覺rsa 癟覺karsa postaneye 癟ar覺 ka覺d覺 b覺rak覺p bulunduunuz yerdeki merkez ptt ye 癟a覺r覺p 繹deme dekontu ekstre gibi eyler istiyorlar. Fiyat 羹zerinden %20 vergi 繹deyip en k繹t羹 artta ula覺r elinize 羹r羹n羹n羹n羹z. Tabi bu en k繹t羹 senaryo yada iyi ihtimalle elinize ula覺r ve hi癟 繹deme yapmadan al覺verii tamamlars覺n覺z.

yard覺mc覺 olabildiysem ve fikir sahibi olabildiyseiz ne mutlu. Bu da benim ilk mesaj覺m oldu yakla覺k 6 aydan beri sessizce takipten sonra.
Kullan覺c覺 avatar覺
volknasl

Kay覺t: 02 Ara 2014, 00:02

Mesaj maiii » 14 Nis 2015, 14:44

Mywatchesup ta kutusuz isterseniz 48$ g繹steriyorlar fiyat覺. Saat sanki tamir g繹rm羹 gibi geliyor.. 3 defa aldim sorun yaamad覺m. Tavsiye ederim.
Kullan覺c覺 avatar覺
maiii

Ya: 42
Kay覺t: 11 Eki 2012, 23:48

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners