Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
kilimanjaro » 24 Mar 2015, 20:00
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
sinanarmy » 24 Mar 2015, 20:03
o siteye baktım yalnız lume farklı sanki specialdeki kadrandaki ekstra lume speciala özel (özele özel gibi oldu tdk 'dan özür dilerim:)) dogrumu?
-

sinanarmy
-
kilimanjaro » 24 Mar 2015, 20:06
sitedeki lumelerin daha zayıf olduğunu sanmıyorum ama TSF edition edinen arkadaşlara sormak lazım.
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
Clk » 24 Mar 2015, 20:17
sinanarmy yazdı:o siteye baktım yalnız lume farklı sanki specialdeki kadrandaki ekstra lume speciala özel (özele özel gibi oldu tdk 'dan özür dilerim:)) dogrumu?
TSF Special Edition Nav-B kasasi haric tamamen bizim isteklerimiz üzerine yapilmis bir saat. Dolayisi ile luminova malzemesi ayni olsa da tonu TSF Special Edition'a özel.

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
sinanarmy » 24 Mar 2015, 20:35
Clk yazdı:sinanarmy yazdı:o siteye baktım yalnız lume farklı sanki specialdeki kadrandaki ekstra lume speciala özel (özele özel gibi oldu tdk 'dan özür dilerim:)) dogrumu?
TSF Special Edition Nav-B kasasi haric tamamen bizim isteklerimiz üzerine yapilmis bir saat. Dolayisi ile luminova malzemesi ayni olsa da tonu TSF Special Edition'a özel.

Anladım yakın zamanda tekrar tsf için bişiler yapamazlar sanırım:))
-

sinanarmy
-
Anesthesia » 24 Mar 2015, 20:43
Satilik ikinci el TSF LE bakinin. Yeniden uretim soz konusu olmaz
Özgür kalana kadar imza mimza yok
-

Anesthesia
-
sinanarmy » 24 Mar 2015, 20:53
Anesthesia yazdı:Satilik ikinci el TSF LE bakinin. Yeniden uretim soz konusu olmaz
anladım teşekkür ederim
-

sinanarmy
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 47 misafir