http://www.tissot.ch/products/tissot-tradition-gent/T0636101603700.html
alternatif olarak orient bambino düşünüyorum, onu tavsiye eder misiniz?

zgnclskn yazdı:Otomatiğe heves varsa ve düşük bütçeyle de bu hevese bir giriş yapmak isteniyorsa bambino gayet güzel tercih olur. Tabi biraz klasik bir modeldir ama mesela yine o da natoyla çok hoş sonuçlar verir, onun haricindeki diğer orient modellerini de gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, fiyatına göre kalitesi oldukça iyi bir markadır. Tissota gelince o da sade hoş bir model, natoyla da uyumlu olacaktır. Kalibrenin detayına bakmadım ama her ne kadar tissot olsa da quartz modellerinin çok da tavsiye edilmediği durumlar olabiliyor, otomatiklerinin mertebesinde ürünler olmayabiliyorlar. Ben olsam orientle otomatiğe adım atar önümdeki maçlara bakarım

uygun fiyata alınabilecek orientlerde saniye durdurma(hack) ve elle kurma özelliği olmayacaktır, başlangıç olarak aşırı da gerekli değil zaten bence. Benim diskle bambinonun mekanizma aynıydı yanlış hatırlamıyorsam. Bu sene orient ürün gamında daha makul fiyatlı olan segmentte de hack ve elle kurma yaygınlaştırılacak diye bir duyum var bu arada. Raven üyemizin orient mekanizmalar ile ilgili paylaştığı bir yazı vardı forumda bulursanız ona da göz atın mutlaka markayı daha iyi tanımak adınaDön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: barkodd, yaman20 ve 177 misafir
|
||||||||||||||