Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
ankerhemmung » 24 Şub 2015, 00:31
Sevgili forum üyeleri, benim kol saatleri hakkında hemen hiç bir bilgim yok. İsviçre'de yaşayan bir arkadaşımın geçen sene Türkiye'de aldığı "Quantum Adrenaline ADG 280" marka saatin kayışı kopmuş. İstanbul'da bu saatin orjinal deri kayışını nerede bulabilirim. Bilgi verebilecek forum üyelerinin yardımına ihtiyacım var. Buraya cevap yazabileceğiniz gibi mesaj da gönderebilirsiniz. Konu buraya uygun değil biliyorum. Admin arkadaşlar uygun bölüme kaydırabilirler. Şimdiden teşekkürler.
"İNSANA SIR OLANI GÖRDÜĞÜM DEMLER OLDU"
-

ankerhemmung
-
Bond » 24 Şub 2015, 00:43
Linkten marka ile kontak kurarsan mutlaka yardımcı olacaklardır. Model gördüğüm kadarı ile standart boynuz sistemli. Bu durumda alternatif olarak aftermarket daha kaliteli herhangi bir kayış kullanılabilir. İletişim bilgilerini ekledim.
http://www.quantumwatches.com/IletisimArıkan Saat A.Ş.
Mahmutbey Mah. İstoç 17. Yol Sokak Aslan Plaza No:132/21 Kat: 2 P.K. 34217 Bağcılar - İSTANBUL - TURKEY
+90 850 420 14 14
info @ arikantime.com
-

Bond
- Administrator
-
-
ankerhemmung » 24 Şub 2015, 15:46
Çok teşekkür ediyorum, sağ olun...
"İNSANA SIR OLANI GÖRDÜĞÜM DEMLER OLDU"
-

ankerhemmung