TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SRG019P1 / Tissot PRS 516 Bilgi ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj taylano » 22 Şub 2015, 19:01

Merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum. kullandığım saat diesel dz1109 epey eskidi artık.
Otomatik çelik bilezikli bir saat almayı düşünüyorum Tissot 044.430.21.051.00 ve SEIKO SRG019P1 iki model arasında kaldım. saatleri kullanan veya önerisi olan varsa sevinirim. Alternatif modeller için fikir verebilirsiniz.. Ankara'da uygun fiyatlı alabileceğim veya internetten güvenilir daha önce saat almış olduğunuz bir site varsa tavsiye verirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
taylano

Re: Seiko SRG019P1 / Tissot PRS 516 Bilgi ve Tavsiye

Mesaj eraslani » 24 Şub 2015, 08:05

Benimde cok beğendiğim saatler.
Birkac ay once bu saatler arasinda kalip prs516 almistim..seiko icin bir alternatifte sun015 modeli..hatta ska561 modeli..hatta velatura..
Liste boylece uzuyor.
Tissot icin alwaysfashion.com sitesini onerebilirim.
Seiko içinse bilindik online alışveriş sitelerini yoklarsaniz mutlaka iyi fiyat çıkacaktır..
Sonuc olarak once prs516 alinmali derim..sonra seikolar arasindan secim yapilir ileride :D
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj zafeer » 24 Şub 2015, 17:08

http://global.rakuten.co.jp
Yukaridaki siteden seikonun jdm modellerine bakmanizi oneririm.
Gayet uygun ve basarili modeller mevcut
Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj zgnclskn » 24 Şub 2015, 17:53

Sonuç olarak kinetik teknoloji her ne kadar iyi bir teknoloji olsa da tam bir mekanik teknoloji değil. Rotoru mekanizmayı doğrudan hareket ettirmesi yerine pili şarj etmek için kullanıyor. Bu sebeple eğer otomatiğe niyetliyseniz gerçekten otomatik bir saat almak daha keyifli olabilir. Prs 516 bu segmentte rüştünü ispatlamış tam bir f/p saati. Rakuteni ve jdm seikoları da kesin değerlendirmeye alın derim öte yandan. Henüz o kanala girmemiş olsam da forumdaki jdm açılışları insanı yoldan çıkarıyor :)
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj taylano » 25 Şub 2015, 19:44

Biraz araştırma yapınca alternatifler artıyor ve kafa karışıyor.
Bugün saatçileri dolaştım aradığım tissotu bulamadım ama seiko buldum. seiko için 1350 tl fiyat aldım. karar aşamasındayım saati kolda görmek isteyenler için foto ekliyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
taylano

Mesaj Bond » 25 Şub 2015, 20:06

Baton indeksleri ve kısmen katmanlı yapısı ile kadran derinliğini başarılı yansıtan bir Seiko bence :thumbup: Kinect Direct Drive olması iyi ve bezel hoş. Reserve göstergesi biraz farklı olsa dahi kadranda kötü durmamış. Belki fiyat için online satış sitelerine bir bakılabilir. Bilekte paylaşım için teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj zgnclskn » 25 Şub 2015, 20:16

Bilekte foto iyi olmuş gerçekten, kadran derinliğini ve katmanları algılamak açısından özellikle, gayet hoş bir algısı var saatin. Bezelin parlaklık düzeyini de beğendim, çok sırıtmadan kendini gösteriyor.
Kullanıcı avatarı
zgnclskn

Mesaj MertYe » 25 Şub 2015, 20:26

Bende bilekteki saati çok beğendim. Sadece optik olarak yorum yapabiliyorum mekanik kısmına yorumum yok o bilgi birikimine sahip değilim açıkçası.
Kullanıcı avatarı
MertYe

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 54 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners