Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Çerçevenin sarı olması , yaşıma göre ( 23 ) biraz ağır mı kaçar ? Deri kordon yakışık kalır mı bu saate ? Fiyatı konusunda ve site konusunda Hızlıal a güvenebilir miyiz ? Ne dersiniz saygı değer forum üyeleri ?
Yaşa göre ağır kaçar bence. Deri kordon yakışık alır ama iyice resmi bir görünüme sokar saati.
Hızlıal ile bir Kindle alışverişinde müşerref oldum. Bir hafta sonra stoklarda taahütlerine güvenerek ön sipariş verdim. Bir hafta sonrasında temin tarihini bir ay ileri attılar. Siparişi iptal ettiğimde ise tek çekim aldığı parayı kredi kartına 9 taksitte iade etmeye kalktı.
Araştırdığım kadarıyla diğer sitelere göre kesinlikle çok daha ucu100Bu saati forumda kimsenin kullanmaması ilginç bir çok abimize yakışacak bir saat bence , birde kol da ki görünümünü görmüş olurdum
Ben genel olarak sarı olayına karşıyım açıkçası tabi bu kişisel tercih meselesidir. Takım elbise saatlerine bile çoğu zaman yakıştıramıyorum. Fakat bu kişisel yaklaşımımın yanısıra ben de yaşınıza ağır kaçacağını düşünüyorum. Saatin kadranı bence hoş bu tip krono yerleşimlerini beğeniyorum, tachymeter da saatlere spor görünüm katan bir detay, ama bu saatte sarıyla beraber olunca arada kalmışlık hissiyatı yarattı bende tasarım bütünlüğü olarak.
Erdem35 bu saatin panda kadranlısını takıyor, herhalde o vesileyle görmüşsünüzdür, deri racing kayışla falan çok şık oluyor bu saat, kesinlikle yaşınıza da daha uygun