TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

400 TL Bütçeli Skeleton Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

400 TL Bütçeli Skeleton Saat Önerisi

Mesaj dabak13 » 10 Şub 2015, 23:57

Arkadaşlar , abiler . 400 liraya kadar bütçem var , skeleton tarzı bir saat istiyorum .stuhrling markası ile ilgileniyordum bu forumda bir kaç eleştiri görünce kararım değişti . Belki istediğim turu 400 liraya da alamam ama en azından bilgi verirseniz minnettar olurum.Giyim tarzım spor klasik arası genellikle gömlek giyerim ve ağır basliyim.Deri kordon çokça hoşuma gidiyor metal e göre . Tekrar soruma döneyim , Hangi markayı hangi modelini alabilirim ve nereden ?
Not: Mobil olduğu için , imla için kusura bakmayın . Şimdiden teşekkürler ..
Kullanıcı avatarı
dabak13

Re: 400 TL Bütçeli Skeleton Saat Önerisi

Mesaj KKarakuş » 11 Şub 2015, 14:04

Merhaba, 400-450 liraya kadar bir bütçeniz var ise ve ikinci el düşünüyorsanız Skeleton model olarak Orient Skeleton Racing modelini öneririm. Model ismini tam hatırlamadığımdan dolayı yanlış yazmış olabilirim. Forumda satılık ilanlar bölümünde bir adet bu saatten bulunmakta ve bütçenize uygun görünüyor. ;)
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj dabak13 » 11 Şub 2015, 17:04

Hocam , bahsettiğiniz saat modeli biraz daha sportif ve istediğim skeleton modelinde değil . Açıkcası bu bütçeye istediğimi de alabileceğimi de sanmıyorum . Tüm ilanlara baktım 2-3 model dışında gözüme hoş gelen olmadı . Dün bu foruma üye oldum inanır mısın , sabaha kadar forumu okudum neredeyse . Ve bir çok modelden bir çok markadan bağımı kestim .Hatta skeleton tarzını çıkarıp spor+ klasik olarak kullanabileceğim , saat modelleri nelerdir ? 400 benim için önemli bir meblağ o yüzden dikkatli seçim yapmam gerekiyor , kusuruma bakmayın..
Kullanıcı avatarı
dabak13

Mesaj Ahbob » 11 Şub 2015, 17:06

Sıfır düşünüyorsanız Swatch YAS100G'ye bir bakın derim. Bileğiniz çok kalın değilse isteklerinizi karşılar diye düşünüyorum. Kendisi bütçeniz dahilinde.
Resim
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj khef » 11 Şub 2015, 20:29

Skeleton modellerden vazgectiyseniz, "Orient Mako" serisi saatler tam size gore. Butcenize de uygun. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
khef

Mesaj kilimanjaro » 11 Şub 2015, 20:57

Katılıyorum khef e :thumbup: şurdaki Orient bir harika :champ:

viewtopic.php?f=219&t=18334&p=359406&hilit=orient+mako+pepsi#p359406
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj Tgm » 11 Şub 2015, 21:50

Mako'yu görüyor ve artırıyorum :champ: Mako Ray olabilir :thumbup:

Resim
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj dabak13 » 11 Şub 2015, 23:25

Hocam deri kordonu seviyorum ki hiç metal kordon kullanmadım . Swatch saat pek forumda ki bilgili abilerimiz uygun bulmuyor , moda saati diye . Beni uzun bir zaman götürecek bir saat istiyorum .Skeleton modelden vazgeçsem , deri kordon ve klasiğe daha uygun bir saat olarak çevirsem . Sade bir saat olmamalı o kadar para veriyorsam( sizin için az olabilir:) ) . Kendini göstermeli saat.. Ek olarak ; skeleton modelde saatin üst tarafı iskelet olmalı demiştim alt değil :) veya şu tarz saatler,

Resim

Not : Soruların fazlalığı için kusuruma bakmayınız.
Kullanıcı avatarı
dabak13

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 71 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners