Öncelikle Türkiyr saat forumu nezdinde ilk mesajım olduğunu belirterek hepinize merhaba demek istiyorum.
Formu sn 7-8 aydır takip etmekteyim. Son 2 yıldan beri seiko ile başlayan saat serüvenim elimdeki saatleri satarak bir üst modellere terfi ederek devam ediyor.
Yaklaşık 1 hafta önce internet üzerinden iran'dan hediye olarak geldiği ve hiç kullanılmamış olduğu ifade edilen TAG heuer Carrera calibre 5 vw211b GET satın aldım. Satıcının tüm yorumları olumlu idi ve benimle düzenli olarak whatsapp üzerinden mesajlaştı isimini ve tüm bilgilerini verdi
Saatin kutusu damgalı uluslararası garanti belgesi olarak geçen sertifikası ve saatin irandan geldiği belli olan üzerinde farsça yazılmış bir saat kayışına iliştirilmiş etiket ve tüm içeriği mevcuttu ve saat gerçekten hiç kullanılmamış görünüyordu.
Saatin teslimini takiben hemen Türkiye distibütörlerinden Campanola Özdilek AVm şubesine götürerek orjinal olup olmadığı teyit ettirmek istedim. Mağaza çalışanları inceleme neticesinde saatin orjinal ve hiç takılmamış olduğunu söylediler.
Forumda saatler ile geniş bilgiye sahip ve birçok üstadımızın mevcut olduğunu bilmekteyim. Bu nedenle aşağıda foroğraflarını paylaştığım saatin orjinalliği hakkında bilgilerine ihtiyaç duymaktayım. Zira saati piyasa fiyatının çok çok altında aldım. Açıkcası dolandırıldım mı yoksa gerçekten iyi bir iş mi yaptım bilemiyorum.
Saygılarımı sunuyor değerli yorumlarınızı bekliyorum