3 adet model var şu an arasında kaldığım, ne yapsam diye bilemedim sizlere de sormak istedim. Finansal olarakta tavsiyelerinizi almak isterim.
Birinci model, Patek Philippe 5960P siyah kadran

Karar bu yönde olursa, direk nakit alınacak. Siyah kadranın tahmini üretim sayısı 120-125 civarı (1 seneden daha az bir zaman üretimde kaldı), yani oldukça nadir bir model.
İkincisi, Richard Mille RM035 Rafa Carbon

Hem Richard Mille saatimin olmamasından ötürü, hem iskelet olmasından ötürü (iskelet saatimde yok) hem de carbon case'i ve tasarımı çok hoşuma gidiyor.
Bu alınırsa 5960P'ye verilecek nakit + Audemars Piguet Grand Prix veya Patek Philippe 5164'den biri verilir.
Üçüncüsü, Audemars Piguet GMT Concept Tourbillon Titanium

Bu model içlerinde en pahalısı (tercih bu olursa nakit + 5164 & AP Grand Prix Carbon verilir). Koleksiyona tourbillon katılması açısından, boyutunun benim bileğimde güzel durması açısından ve estetik olarak çok beğendiğim bir model.
Aslında tabii her zaman aklımda olan bir model olarak, Rolex'in 6239 Paul Newman modeli de var (6241'de olabilir, nerdeyse birebir aynılar), onun fiyatı tahmini olarak 5960P ile RM arasında bir yerlerde kalıyor, 5960'a daha yakın

Rolex 6239 Paul Newman
Rolex 6241 Paul Newman
Teşekkürler şimdiden

Salih