Raven nickli abimiz sağolsun bana çok yardımcı oldu. Sizlerden ricam; aşağıda binlerce saat arasından filtreleyip oluşturduğum listedeki hangi saati yada saatleri kesinlikle tavsiye edersiniz? Liste dışında tavsiyeniz var mı? Hangi marka ve modeli daha uzun ömürlü olur. Kolayca tavsiye etmeniz için numara verdim saatlere. Tavsiyeleriniz bu numaralara göre sıralarsanız çok minnettar olacağım.
Bileğim 18 Cm. 44-47 Mm Kasa çapı dışına çıkmak istemiyorum. 46 Mm benim için en ideali. Quartz düşünüyorum fakat Citizen'in Eco Drive özelliği ilgimi çekiyor. Otomatik saate biraz uzağım. Ayrıca ; örneğin 400 Liralık bir saat alırsam 200 Liralık bir saat daha alacağım. Yani 600 Tl her türlü saate gidecek. Fakat 600 Tl'nin üzerine çıkmak istemiyorum (ufak küsüratlar olabilir) Listedeki saatlere yazdığım fiyatlar ilk önüme çıkan online sitelerden alıp yazdığım fiyatlardır. Fiyat araştırması yapmadım henüz. 600 Liralık saat için bu kadar uğraşa yazık diye düşünebilirsiniz. Al birini gitsin diyebilirsiniz ancak cidden çok para kazanan biri değilim. 600 Lira benim için büyük para. Bu yüzden çok araştırıp doğru olan saati almak istiyorum.
Herkese şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Daha önce açtığım Konu silinirse sevinirim: http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=62&t=17841#axzz3NwCAxvSf