TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient FDW01002K0 - Orient FEM75001BV Sizce Hangisi?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Orient FDW01002K0 - Orient FEM75001BV Sizce Hangisi?

Mesaj sabrigun » 01 Oca 2015, 23:44

iyi günler. Sitede yeniyim. Daha doğrusu bayadır takip ediyorum ama öğrenciyken otomatik saate bütçem yetmediği için sadece konuları okuyup iç geçirebiliyodum :D Şimdi 500 tl lik bir bütçeyle otomatik saat almaya (buradaki üstatların deyimiyle otomatik saate başlamaya :D ) karar verdim.
İstediğim casio edifice serisine benzer, en az 42mm çaplı hafiftende spor görünümlü bir saat almak. Aşağıdaki linklerdeki saatleri beğendim ama kararsızım.

http://www.saatcell.com/urun/orient-fem75001bv-automatic-erkek-kol-saati_56222.aspx?CatId=153

Resim

bu saatin beyazıda çok hoşuma gitti fakat siyah giymeyi severim ve o yüzden bunu tercih ediyorum.

http://www.ozensaat.com/p-20921-Orient-Orient-FDW01002K0-Automatic-Erkek-Kol-Saati-FDW01002K0-.html

Resim

Bu iki saat hakkında yorum yapabilecek olan varmı?
Bir de Orient Mako ile Mako XL arasındaki farklara bakarken Xl in luminovası zayıf denmiş çokmu kötü yoksa mako çokmu iyi :)
Son olarak saatcell.com için sitede arama yaptım güvenilir olduğu yazılmış ama diğeri için yorum bulamadım. ozensaat.com güvenilir bir sitemidir yani saat orjinalmidir?
Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
sabrigun

Re: Orient FDW01002K0 - Orient FEM75001BV Sizce Hangisi?

Mesaj SeRxx » 02 Oca 2015, 00:09

İlk modelin daha kullanışlı olacağını düşünüyorum :thumbup:

Siteler hakkında en iyi bilgiyi Orient distribütöründen öğrenebilirsiniz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj sabrigun » 02 Oca 2015, 00:19

Tavsiyeniz için teşekkürler.
Orient distribütörü galiba aslansaat. Sitesindeki bayi bilgilerinde yukarıdakilerin ikisi de var. Ama aklımı kurcalayan orada verilen sitelerde bile aynı model arasında 150 lirayı aşan farklar var. Bu normal mi?
Kullanıcı avatarı
sabrigun

Mesaj raven » 02 Oca 2015, 00:29

Bilinç altınız saatin fotoğraflarını yüklerken kararını vermiş zaten :D
Orient Türkiye temsilcisi Aslan Saat fiyat farkları eğer eğer Aslan Saat ithalatıysa o kadar fazla oynamaz. Mako xl kodu FEM (buna dikkat edin) ile balıyorsa Aslan Saat ithalatıdır. Güvenle alabilirsiniz. Mako xl için şu an en uygun fiyat bysaat de var (Aslan Saat bayisidir). :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj sabrigun » 02 Oca 2015, 00:36

:D Fotoğrafları ben yüklemedim galiba mesaj düzenlenirken yönetici ekledi.
2. saati düşünmemin tek sebebi arka kısmının cam olması ve mekanizmanın görünmesi yoksa mako xl e yakınım bende.
bysaat ile ilgili bilginiz varmı güvenebilirmiyim. (kusura bakmayın sahte çıkmasından korkuyorum. pilli saatlerde neyse de otomatiklerde sahtesi hiç iyi olmaz diye düşünüyorum)
Kullanıcı avatarı
sabrigun

Mesaj sabrigun » 02 Oca 2015, 00:43

Bu sitede aslansaatin sitesindeki bayiler listesinde var ve 352 lira fiyat

http://www.saatalmavakti.com/urunler,43 ... saati.aspx

**pardon bu SEM ile başlıyor
Kullanıcı avatarı
sabrigun

Mesaj raven » 02 Oca 2015, 02:03

sabrigun yazdı::D Fotoğrafları ben yüklemedim galiba mesaj düzenlenirken yönetici ekledi.
2. saati düşünmemin tek sebebi arka kısmının cam olması ve mekanizmanın görünmesi yoksa mako xl e yakınım bende.
bysaat ile ilgili bilginiz varmı güvenebilirmiyim. (kusura bakmayın sahte çıkmasından korkuyorum. pilli saatlerde neyse de otomatiklerde sahtesi hiç iyi olmaz diye düşünüyorum)

kode FEM le başlıyorsa korkmayın sahte çıkmaz bysaat Aslansaat bayisi :thumbup:
endişeniz varsa ve İstanbul'daysanız Aslansaatten de alabilirsiniz.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj sabrigun » 02 Oca 2015, 02:10

Keşke görüp deneyip alabilsem ama Burdurluyum ve Şırnak-Silopi de öğretmenlik yapıyorum. İki yerde de bu saati bulmak imkansız gibi bişey :)
bysaat'in gittigidiyorda da hesabı varmış. Baktım oraya 800'ü geçik satıştan %100 olumlu yorum almış. Gittigidiyor üzerinden sipariş verdim. Mako xl siyah :)
Gecenin bu saatinde ilgilendiğiniz için çok teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
sabrigun

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: hellamer ve 52 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners