TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

800 TL Bütçeli Spor ve Multi Foksiyonel Yeni Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

800 TL Bütçeli Spor ve Multi Foksiyonel Yeni Saat Tavsiyesi

Mesaj akg97 » 11 Ara 2014, 21:58

Herkese merhaba

Yeni bir saat almaya karar verdim ama fazla bir bilgim yok bu piyasa ile ilgili. Forumdan araştırma yaptım ama tam istediğim gibi saat bulamadım.

http://www.ersasaat.com.tr/urun/casio-era-300db-1a2vdr/

Ben bu linkteki gibi spor ve multi fonksiyonlu bir saat arıyorum. Pratik özelliklerinin olması beni cezbediyor. Saat markalarına baktım ama çok fazla marka ve model var ben de işin içinden çıkamadım. Bu tarz ve 800 lirayı fazla geçmeyecek saat arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Not: Bu model saat hakkında bir konu açılmış ama ben sadece bu saat ile ilgili yorum istemiyorum aynı zamanda başka önerilerde istiyorum.
Kullanıcı avatarı
akg97

Re: 800 TL Bütçeli Spor ve Multi Foksiyonel Yeni Saat Tavsiy

Mesaj yeniay » 14 Ara 2014, 16:14

Linkteki saat çok hoş ve çok sağlam madem beğendiniz bu satin birde kırmızı renki modeli var ona da bir bakın isterseniz .
Bu model ile alakalı bir sorunuz olursa ÖM den yazabilirsiniz yardımcı olabailirim.
“Güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünen, hayatından lezzet alır.”
Kullanıcı avatarı
yeniay

Re: 800 TL Bütçeli Spor ve Multi Foksiyonel Yeni Saat Tavsiy

Mesaj akg97 » 14 Ara 2014, 21:02

Yorumunuz için teşekkür ederim. Sorun şu ki ben henüz saat marka ve modeline kara veremedim Piyasayı bilmediğim için isteğim bilenlerin linktekine benzer, farklı marka ve modellerden tavsiyesidir.
Kullanıcı avatarı
akg97

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners