Farkl覺 tarz ve fiyat aral覺覺nda olsalar da uzun zamand覺r istediim dresswatch format覺ndaki JLC Reverso 1931 duoface, AP Jumbo 15202 ve F.P. Journe Chronometre Bleu modelleri aras覺nda bir turlu karar veremiyorum. G繹n羹l hepsine sahip olmak istese de sadece bir saat alabiliyorum.
1.JLC Reverso 1931 Duoface:

Reverso uzun zamand覺r beendiim bir model, 繹zellikle 癟ift Tarafl覺 olmas覺n覺n iki saat avantaj覺 salamas覺 ve bilekteki konforu ile cok beenimi kazanan bir model. Fiyat olarak da 羹癟l羹n羹n en uygunu olmasina ramen klasik ve minimalist Tarz覺 ile tak覺m elbise d覺覺nda kullan覺ma uygun olmayabilir diye d羹羹n羹yorum.
2.F.P. Journe Chronometre Bleu:

Ilk g繹rd羹羹m g羹nden beri hayranl覺ktan g繹zlerimi alamad覺覺m, adeta Bambaka bir ligin en ula覺labilir eleman覺. G繹rsel olarak g繹nl羹mde diger iki saatten 癟ok daha 繹nde, butiklii, enderlii, mavinin tonu, Altin mekanizmas覺n覺n g繹r羹n羹m羹, kollar覺, indexleri, Kordonu... Saatlerce sayabileceim g羹zellikleri olmasina ramen gercek D羹nya'ya d繹nd羹羹m羹zde yukar覺da sayd覺覺m baz覺 avantajlar覺 birden dezavantaj da oluyor. rnein, 繹yle ender ki bileimde deneme ans覺m 癟ok 癟ok az.

3.Audemars Piguet Royal Oak Jumbo:
15202

Forum ahalisinin Aina olduu efsanevi Jumbo

Sizlerin deerli yorumlar覺n覺 ve olas覺 alternatifleri merakla bekliyorum. Simdiden cevaplar覺n覺z i癟in teekk羹rler