TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart Tercihi Hakkında Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Steinhart Tercihi Hakkında Bilgi ve Yorum

Mesaj kilimanjaro » 25 Kas 2014, 14:09

Herkese merhaba ... Almanya ya gidecek olan bir arkadaşıma bir steinhart diver siparişi vermek istiyorum.Marka hakkında sizlerin yardımına ihtiyacım var.Forumu incelediğim kadarı ile steinhart longines , oris , tissot vs gibi markalardan daha çok ilgi görmekte ... fakat steinhart fiyatlarına sitesinden baktığım kadarı ile fiyatları inanılmaz uygun ... 300 - 350 euro bandında , çok şık görünen birçok diver mevcut.Bu markayı bu kadar fiyat olarak uygun kılan unsurlar nelerdir ? Bu fiyatlara göre marka çok kaliteli mi ?

Sitede gördüğüm diver lar görsel olarak benim ML pontusu taca atabilecek gibi görünüyor.Tavsiyelerinizi alabilir miyim ?
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Re: Steinhart tercihi hakkında

Mesaj akincio » 25 Kas 2014, 15:23

Forumda epey bir kişide driver saatleri var ve tavsiye edilir :champ:

hatta kısa bir zaman önce forumda kutu açılışı yapmıştı bir arkadaşımız :thumbup:

viewtopic.php?f=13&t=16307#axzz3JznVKdks
Kullanıcı avatarı
akincio

Re: Steinhart Tercihi Hakkında Bilgi ve Yorum

Mesaj kilimanjaro » 26 Kas 2014, 22:05

122 okuma ve sadece 1 yanıt ... teşekkürler akincio ... sorumu bi de şöyle denesem ... steinhart modelleri çok şık ... ancak kullandığım ML , bu markanın diver modellerinden yaklaşık 10 kat daha pahalı ... nedir bu fark ? ... konuyu laf olsun diye açmadım ... amaç öğrenmek arkadaşlar ...
Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj Erdem35 » 26 Kas 2014, 22:16

kilimanjaro, steinharta olan ilgi; "çok güzel ve ünlü" modelleri tekrar yorumlamasından ;) bundan rahatsız olanlarda olabiliyor,memnun olanlarda... bu tamamen kişisel görüş meselesl... ben longines hydro kullandım ve şu anda da iki tane steinhartım var... longinesin kasa ve işçiliği bir tık öndeydi diyebilirim ;) ama tasarım olarak her ne kadar özgün olmasa da steinhartı tercih ederim...

ama şu ML yi al elindeki steinhartları ver deseler takla atarak koşarım :D :D

Resim
En son Erdem35 tarafından 26 Kas 2014, 23:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj kilimanjaro » 26 Kas 2014, 22:20

Ya erdem üstadım ... o kadar çok içimden geldi ki şunu söylemek .... canını severim :thumbup: ... sana steinhart larını istemeksizin ML yi gönderirim ... üstadım nedir bu fiyat uçurumu işte ? ... bu arada steinhart siparişi vereyim , buluşalım yan yana fotoğraf çektirelim :lol:

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj kilimanjaro » 26 Kas 2014, 22:28

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Mesaj Erdem35 » 26 Kas 2014, 22:38

İşte o uçurumu açıklaması benim için çok zor :? nedeni ise kullandığım en üst segment saatin longines olması, daha üstlerini ise mağaza ışıkları :) altında 5 er dakikalık münasebetle tecrübe etmem... kasadaki işçilik,kesim,polisajdaki yansımanın keskinliği,tok duruş,camın yansıma azlığı, bileziğin kalitesi, kolda duruşu klips kalitesi,endlink kasa uyumu...içindeki mekanizma ve özellikleri,marka prestiji bunlar uçurumu ayırt eden faktörler diyebilirim... daha fazla ayrıntıyı benden daha tecrübeli arkadaşlar açıklayabilir sanırım... ama o fiyat aralığında steinhart seni asla üzmez diye düşünüyorum ;) bence bir tane sipariş ver :thumbup: sonra buluşursak beraber foto çektiririz :) :) :champ: :champ:
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj kilimanjaro » 26 Kas 2014, 23:14

Erdem35 yazdı:İşte o uçurumu açıklaması benim için çok zor :? nedeni ise kullandığım en üst segment saatin longines olması, daha üstlerini ise mağaza ışıkları :) altında 5 er dakikalık münasebetle tecrübe etmem... kasadaki işçilik,kesim,polisajdaki yansımanın keskinliği,tok duruş,camın yansıma azlığı, bileziğin kalitesi, kolda duruşu klips kalitesi,endlink kasa uyumu...içindeki mekanizma ve özellikleri,marka prestiji bunlar uçurumu ayırt eden faktörler diyebilirim... daha fazla ayrıntıyı benden daha tecrübeli arkadaşlar açıklayabilir sanırım... ama o fiyat aralığında steinhart seni asla üzmez diye düşünüyorum ;) bence bir tane sipariş ver :thumbup: sonra buluşursak beraber foto çektiririz :) :) :champ: :champ:

aydınlatıcı açıklamaların ve güzel düşüncelerin için fotoğraf çektirmemiz kaçınılmaz diyorum ...sipariş verdim gitti :champ:

Ernesto Che GUEVARA
Kullanıcı avatarı
kilimanjaro

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: hellamer ve 51 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners