TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Momentus ve Emporio Armani Nişan Hediyesi Seçimi Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Momentus ve Emporio Armani Nişan Hediyesi Seçimi Öneri

Mesaj tng1907 » 20 Kas 2014, 14:06

Nişanda hediye edilmek üzere 3 saat belirledik, nişanlım öğretmen. Bunların dışında başka bu tarz bir öneriniz olabilir mi?

Resim
Kullanıcı avatarı
tng1907

Re: Momentus ve Emporio Armani Nişan Hediyesi Seçimi Öneri

Mesaj Eterna » 20 Kas 2014, 16:11

Madem nişan hediyesi gibi anlamlı bir hediye olacak bence belirlediklerinizin hiç birini almayın. Yukarıdaki hiç bir saat kaliteli değil, nişan hediyesi olacak saat de değil.

Tabii ki her hediye gibi saat alımı da bütçe ile yakın ilgilidir. İillaki çok pahalı bir markanın saatini almanız gerekmiyor. Ama daha gerçek, daha kaliteli, daha kalıcı bir saat seçmeye gayret edin.

Nişan koşturmacasından vakit bulabilirseniz yarım saat bir saat foruma göz atın, çok yararlı olacaktır. Eğer olmazsa bütçenizi söyleyin hızlısından birkaç tavsiye gelecektir zaten.
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj raven » 20 Kas 2014, 18:07

Eterna'nın yazdıklarına katılmamak mümkün değil :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Architecte » 20 Kas 2014, 18:29

Kalite konusunda arkadaşlara katılıyorum, sıradan saatler. Lakin Momentus saatlerine tel maşa muamelesi yapmak pek doğru değil. Çünkü hemen hemen 24- 25 yıl önce bir arkadaşımdan doğum günü hediyesi olarak aldığım ve kullandığım bir markadır Momentus. Hala da çalışır durumdadır. Sadece kaplaması kalkmıştır o'da çok hor kullandığımdan.

Ve de elbette çok daha kalitelli saatler var ama illa seçim yapacaksanız Momentus'u seçebilirsiniz. Ama fikrimi sorarsanız başka markalara bakmanızı öneririm

Çok daha kaliteli ve kalıcı olan İsviçre yada gene japon saatlerine bakabilirsiniz.
Tecrübe, hayatta yediğimiz kazıkların toplamıdır'
Kullanıcı avatarı
Architecte

Mesaj ErsinGS » 20 Kas 2014, 19:50

tissot le locle siyah kadran öneririm.
Kullanıcı avatarı
ErsinGS

Mesaj tng1907 » 21 Kas 2014, 13:05

Bütçe 1000 lira, daha fazlası evlilik sürecinde fazla lüks olur, tavsiyelerinizi alabilirim arkadaşlar, cevap yazmış, yazacak her kese çok teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
tng1907

Mesaj eraslani » 21 Kas 2014, 14:11

Şimdiden mutluluklar dilerim..
1000 tl bütçe ile alınabilecek en mantıklı modeller sanırım tissot markasında mevcut..visodate,le locle yada prc200 otomatik modelleri uygun olabilir..biraz sportif bir model sözkonusu olabiliyorsa prs516 tavsiye edebilirim..
aslında çelik bilezikli bir prs516 hoş olabilir..artık öğretmenler eskisi kadar düz giyinmek zorunda değiller..genelde casual tarzda görüyorum genç öğretmenleri
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj raven » 21 Kas 2014, 15:09

memojan yazdı:Kalite konusunda arkadaşlara katılıyorum, sıradan saatler. Lakin Momentus saatlerine tel maşa muamelesi yapmak pek doğru değil. Çünkü hemen hemen 24- 25 yıl önce bir arkadaşımdan doğum günü hediyesi olarak aldığım ve kullandığım bir markadır Momentus. Hala da çalışır durumdadır. Sadece kaplaması kalkmıştır o'da çok hor kullandığımdan.

Ve de elbette çok daha kalitelli saatler var ama illa seçim yapacaksanız Momentus'u seçebilirsiniz. Ama fikrimi sorarsanız başka markalara bakmanızı öneririm

Çok daha kaliteli ve kalıcı olan İsviçre yada gene japon saatlerine bakabilirsiniz.

momentus fiyatına göre yeterli kalite sunan ender markalardandır. fakat nişan hediyesi bütçe dahilinde için biraz daha farklı markalar daha iyi olur. ayrıca 15 yıllık momentus dalış saatim tık demeden çalışıyor. kordonu bile ilk günkü gibi. :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 73 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners