Merhabalar
Roger Dubuis easy diver almayi dusunuyordum ama deger kaybi kasasinin biraz farkli olmasindan dolayi emin olamadim. Bu 3 model ustune yogunlastim acikcasi rolex hem bana sikinti yaratmaz hem de deger kaybi gibi sikintilari olmaz dusuncesindeyim. Kafamdaki soru isareti ise koleksiyon amacli alamayi dusundugum bu saati hangi model almam daha dogru olur . Bana gore olan artılarını ve eskilerini yazayim isterseniz. No date her ortamda her kiyafetle rahatlikla giyilebilecek bir saat ama bu is icin kullanabilecegim başka saatlerim oldugu icin illa ki hergun takilabilecek bir saat olmasina gerek yok. Yesil sub nedense cok cok hos gorunuyor gözüme belki herkeste siyahini gördüğüm için yesil daha cazip geliyor olabilir. Batman ise aralarinda en agir basani benim icin fakat su an yeni oldugu icin emin olamiyorum ilk düşüncem acaba 2. El bi no date siyah sub alip kullansam ondan sonra mi 116710 blnr batman alsam. Cunku batman fiyat olarak 2 3 bin dolar daha pahalı
Elimdeki saatler ise:
Omega Seamaster Planet Ocean 45.5 mm 2500cal turuncu bezel
Raymond weil Nabucco Gmt Carbon Diver
Ulysse nardin maxi marine diver 45 mm turuncu lacivert bezel
Chopard mille miglia Gt XL lightweight 1000 limited edition (Rolex i alirken takasta gidecek muhtemelen)
Teşekkür ederim