TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

6 Yaşına Basacak Olan Kızım İçin İlk Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

6 Yaşına Basacak Olan Kızım İçin İlk Saat Önerisi

Mesaj eraslani » 27 Eki 2014, 00:24

2 hafta sonra 6.yasgunu olacak kizima ilk saatini hediye etmek istiyorum..okula baslamasi ve sayilari ogrenmesiyle birlikte saatlerime olan ilgisinin arttığını goruyorum bugunlerde..
Cizgi film karakterli oyuncağa benzeyen saatlerdense uzun sure saklayabilecegi rakamlari ve ibreleri net olarak secilebilen bir saat olmasini istiyorum..
Akla once swatch geliyor tabii..birde casio geldi benim aklima..çocuk icin modeller gormustum g-shock mağazasında..
Öncelik saglamlik olmak üzere neler onerirsiniz?
Kullanıcı avatarı
eraslani

Re: 6 Yaşına Basacak Olan Kızım İçin İlk Saat Önerisi

Mesaj eraslani » 27 Eki 2014, 00:27

Resim
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Bond » 27 Eki 2014, 00:39

Eraslani baba kız fotoğrafınız çok hoş. Ailesi ile beraber güzel sağlıklı bir ömür dilerim :thumbup:

Bütçe ne ayırdın ufaklığın ilk saati için? Dediğin marka ve modeller olabilir elbette ancak bütçene uyarsa bir Mondaine çok yakışacaktır diye düşünüyorum. Boyut olarak koluna rahatça olacaktır, bir çok çap seçeneği mevcut :thumbup: Tabii indekslerde rakam olmaması uygun olmayabilir :?

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj eraslani » 27 Eki 2014, 08:51

iyi dilekleriniz icin öncelikle tesekkur ederim..
Rakamlar konusunda dogrumu dusunuyorum bilmiyorum ama ,sanki saat aliskanligi olusmasi acisindan kolay okunabilir olmasi onemli..
Mondaine ye bayildim ama..fiyat olarak ne seviyede fikrim yok ama bütçe konusunda bir kisitlamam yok acikcasi..
Aklimdan gecen tamda boyle birsey..
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj tarkani » 27 Eki 2014, 10:16

4 yaşımdaki oğluma swatch'un flik flak serisinden bir saat beğendik.

Indislerinin üzerinde hem saat hem de dakikalar berlitilmiş, yavaş yavaş okumaya başlıyor. Memnunuz.

Bizim kutunun içinden egzersiz yapabileceği bir karton saat de çıktı. Farklı saatleri göstermek için saatin kendisiyle oynamak gerekmiyor.
Kullanıcı avatarı
tarkani

Mesaj Frk » 27 Eki 2014, 11:44

Sayin ersaslani bence tarkani'nin önerdiği swatch serisi kızınız için biçilmiş kaftan hem renkli hemde tüm sayıları belirtiyor.Eğer çok beğenmezseniz gent serisine de bakabilirsiniz.G-shock bence kızınız için kaba durur.
Kullanıcı avatarı
Frk

Mesaj raven » 27 Eki 2014, 11:46

Allah bağışlasın. 1-12 arası rakamlarının tam olduğu beğendiği renklerde bir saat olması önemli ayrıca çok da pahalı bir saat olmamalı çünkü yaşı itibariyle saati çok da dikkatli kullanamayacak. casio, swatch markaları bence en uygun markalar. :thumbup:
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj smhhhh » 27 Eki 2014, 12:20

Benim o yaşlarda swatch saatim vardı. Suya, darbeye dayanıklılığına ve ağırlığına dikkat edilmeli diye düşünüyorum. :champ:
Kullanıcı avatarı
smhhhh

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 69 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners