TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Emporio Armani AR4211 Bilgi ve Yorum

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Emporio Armani AR4211 Bilgi ve Yorum

Mesaj izmiranalog » 23 Eki 2014, 13:57

Merhaba arkadaşlar.En sonunda bi saatte karar kıldım.ama sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.AR4211 Emporio Armani saat nasıldır acaba.bilgi verirseniz sevinirim.mekanizması falan nasıl.bu saati kullananlarda ekstra bilgi verirse sevinirim.saygılarımla.teşekkürler.

Resim
Kullanıcı avatarı
izmiranalog

Re: ar4211 emporio armani bilgi

Mesaj raven » 23 Eki 2014, 14:42

Bu kararınızı yeniden değerlendirmenizi öneririm. bütçenizi ve tarzınızı yazarsanız daha iyi sonuçlar elde edersiniz ;)
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj cyberpearl » 23 Eki 2014, 15:14

raven yazdı:Bu kararınızı yeniden değerlendirmenizi öneririm. bütçenizi ve tarzınızı yazarsanız daha iyi sonuçlar elde edersiniz ;)

:champ:
Kullanıcı avatarı
cyberpearl

Re: Emporio Armani AR4211 Bilgi ve Yorum

Mesaj hozburun » 23 Eki 2014, 15:38

Dikdörtgen saat arıyorsanız , en basit örnek :

Resim

http://www.cumapazarlama.com.tr/?urun-1 ... sutaf003b0
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj eraslani » 23 Eki 2014, 18:16

raven yazdı:Bu kararınızı yeniden değerlendirmenizi öneririm. bütçenizi ve tarzınızı yazarsanız daha iyi sonuçlar elde edersiniz ;)

:thumbup:
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj izmiranalog » 23 Eki 2014, 20:50

bu saatin fiyatı saat ve saat kampanya yapmış 575 tl.otomatik bir saat...yazdığınız yorumlardan şunu anlıyorum.emporio armani saat markası değil sadece saat üretimi yapan bir marka al diyorsunuz...emporio armani nin nasıl oluyorda 1500 2000 tl civarı saatleri buluyor.yani gerçek bir saat markası olmamasına rağmen bu kadar pahalı olabiliyor. :o
Kullanıcı avatarı
izmiranalog

Mesaj eraslani » 23 Eki 2014, 21:00

izmiranalog yazdı:bu saatin fiyatı saat ve saat kampanya yapmış 575 tl.otomatik bir saat...yazdığınız yorumlardan şunu anlıyorum.emporio armani saat markası değil sadece saat üretimi yapan bir marka al diyorsunuz...emporio armani nin nasıl oluyorda 1500 2000 tl civarı saatleri buluyor.yani gerçek bir saat markası olmamasına rağmen bu kadar pahalı olabiliyor. :o

aslında mesele fiyatının ne kadar olduğu değil..saatin ne hissettirdiği..300-500 liraya alınabilen seiko yada Orient gibi markaların modelleri çok daha cazip bence..ama bunların hepsi tercih meselesi..hangi marka hangi model daha iyi hissettirecekse o tercih edilmeli..
Kullanıcı avatarı
eraslani

Mesaj Anesthesia » 23 Eki 2014, 21:01

Serbest piyasa ekonomisi, isteyen istedigi urune istedigi fiyati ister, musteri de begenir gucu yeterse alir.

Bu forumun amaci da zaten iyi ile kotunun ayrimi icin insanlari bilgilendirmek degil mi ki :)
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 77 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners