TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot T035.617.031.00 Görüş ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot T035.617.031.00 Görüş ve Öneri

Mesaj coolgent » 18 Eki 2014, 10:15

Merhabalar,

Her yönüyle kaliteli bir platform olduğu izlenimi edindiğim bu foruma yeni üye oldum. Buradaki paylaşımların saat konusundaki bilgi ve görgümün artmasına katkıda bulunacağına inanıyorum.
Kahverengi deri kayışlı, daha çok takım elbise ya da resmi giyim ile, kahverengi kemer ve ayakkabı ile kullanacağım, daha çok klasik tarzda, yaklaşık 1000 TL bütçe ile bir saat almayı planlıyorum. Araştırırken Tissot T035.617.031.00 modeli gözüme çarptı. Ancak saatin aslında klasik değil de daha çok casual bir havası da var. Satıcı ise doğal olarak 'hem spor hem klasik' diyerek aklımı çelmeye çalışıyor :D Aşağıda resmini eklediğim bu model ile ilgili görüşlerinizi almak isterim. Ayrıca alternatif marka (Seiko vb) ve model önerileriniz varsa şimdiden teşekkür ederim.
Resim
Kullanıcı avatarı
coolgent

Re: Tissot T035.617.031.00 Görüş ve Öneri

Mesaj eraslani » 18 Eki 2014, 18:38

öncelikle hoşgeldiniz..
istediğiniz özellik ve fiyatlarda tissot markası doğru seçim olacaktır..
visodate,le locle gibi modelleri çok revaçta olsada ben prc200 otomatik modelini daha çok beğenmiştim..
Resim
Kullanıcı avatarı
eraslani

Re: Tissot T035.617.031.00 Görüş ve Öneri

Mesaj Hellhound » 19 Eki 2014, 09:41

7 ay kadar önce görsel olarak hoşuma gittiği için düşündüğünüz modelden satın aldım. Quartz (pilli) bir saat düşünüyorsanız gayet güzel sorunsuz bir model. Ancak deri kordonu ilk haftanın sonunda yıpranmaya başlıyor ve deyim yerindeyse eskitilmiş bir görünüm alıyor köşelerden. Benim hoşuma bile gitti bu görüntü ancak herkes mutlu olmayabilir. Saatçinin hem spor hem klasik tanımına da nispeten katılıyorum. Takımla da tişörtle de giydim, sırıttığını düşünmüyorum.
gurmekokular
Kullanıcı avatarı
Hellhound

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 76 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners