Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
gensunasumus » 15 Ağu 2014, 14:11
diver seven biri olarak birkaç yıldır saatlere merak saldım. seiko skx ve orient mako xl ım var hali hazırda. gömlekle iyi gidebilecek bir model arıyorum mako veya mako ray diyordum ama siz değerli forum severlerin tavsiyelerini almak isterim . fiyat aralığının genişliği şaşırtıcı olmasın iyi bir modele o fiyatlara da çıkabilirim manasında. bu arada kafam tamamen rahatlamasa da biraz hafifledim foruma yeni katıldım. herkese kolay gelsin.
-

gensunasumus
-
Bond » 15 Ağu 2014, 14:34
Fiyat aralığı çok geniş ve hemen hemen hiç detay verilmemiş. Linkteki bilgiler eşliğinde bir takım isteklerini yazman halinde daha sağlıklı öneri alırsın. Şu durumda tek genel öneri daha önceki forum danışma ve inceleme konularını gözden geçirmen olacaktır. Mako ve Mako Ray için ise arama sistemi ile daha önce yazılmış binlerce iletiye ulaşabilirsin.
TSF Saat Danışma Konu Format Bilgisi ve Kuralları
viewtopic.php?f=62&t=5544#ixzz3ASYGZuVT
-

Bond
- Administrator
-
-
gensunasumus » 16 Ağu 2014, 13:55
teşekkür ettim hocam konu açmadan foruma göz attım ama detaylandırmayı başaramadım. biraz daha okusam iyi olacak sanırım.
-

gensunasumus
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: blumenberg ve 22 misafir