Öncelikle renk seçimi konusunda baya baya bi kararsız kaldım..

Gün boyunca bu resimlere 100 kereden fazla bakmışımdır, ama hala bi "siyah" diyorum bi "beyaz" ama neyse ki sonra "en büyük Fenerbahçe" diyorum da sakinleşiyorum

1. Gündelik kullanım için siz olsanız hangi rengi tercih edersiniz..? (İlk otomatik saatim olacağı için Allah belamı vermediği sürece satmayı düşünmüyorum, o yüzden siyahı daha kolay satarsın tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim arkadaşlar

2. İnternette saatin fiyatı 1,500 TL civarında. Ben bu parayı nakit olarak gözden çıkarttım ama bu saat ve marka sizce parasını hak eder mi..? Ömürlük bi saat olmasını istiyorum, titiz kullanımda bu isteğimi yerime getirir mi..?
3. Mekanizma ETA 2836-2. Mekanizmalar hakkında bugün bi kaç şey öğrendim. Yaygın olarak kullanılan bir mekanizmaymış ama asıl önemli olan mekanizmanın seviyesiymiş. Top grade, standart grade gibi seviyeler varmış. Bu mekanizmanın seviyesini nerden nasıl öğrenebilirim (nette aradım bulamadım), bilen varsa ve beni aydınlatırsa çok memnun olurum..
4. En önemli sorum ise bu saati İstanbul'da nerede bulabilirim..? İnternetten ya da yurtdışından almak kesinlikle istemiyorum..
5. Son olarak da VSA'nın resmi sitesinde saatinde 38 saatlik rezervinin olduğu yazıyor. Kendileri ilk otomatik saatim olacağı için bu değer iyi midir kötü müdür bilemedim, ama sanki bana az gibi geldi, yanılıyor muyum..?
Şimdiden teşekkür ederim..