TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Victorinox Officer's Automatic Renk Seçimi Bilgi ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Victorinox Officer's Automatic Renk Seçimi Bilgi ve Tavsiye

Mesaj Toroman » 09 Ağu 2014, 22:58

Arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu bütçemin elverdiği doğrultuda "Victorinox Officer's" a karar vermiş bulunmaktayım, tabi bazı sorularım var, yardımcı olursanız çok sevinirim..

Öncelikle renk seçimi konusunda baya baya bi kararsız kaldım..

Resim

Resim

Resim

Resim

Gün boyunca bu resimlere 100 kereden fazla bakmışımdır, ama hala bi "siyah" diyorum bi "beyaz" ama neyse ki sonra "en büyük Fenerbahçe" diyorum da sakinleşiyorum :D Şaka bi yana, sizler de resimlere baktıktan sonra sorularımı sıralamak istiyorum müsadenizle..

1. Gündelik kullanım için siz olsanız hangi rengi tercih edersiniz..? (İlk otomatik saatim olacağı için Allah belamı vermediği sürece satmayı düşünmüyorum, o yüzden siyahı daha kolay satarsın tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim arkadaşlar :D )

2. İnternette saatin fiyatı 1,500 TL civarında. Ben bu parayı nakit olarak gözden çıkarttım ama bu saat ve marka sizce parasını hak eder mi..? Ömürlük bi saat olmasını istiyorum, titiz kullanımda bu isteğimi yerime getirir mi..?

3. Mekanizma ETA 2836-2. Mekanizmalar hakkında bugün bi kaç şey öğrendim. Yaygın olarak kullanılan bir mekanizmaymış ama asıl önemli olan mekanizmanın seviyesiymiş. Top grade, standart grade gibi seviyeler varmış. Bu mekanizmanın seviyesini nerden nasıl öğrenebilirim (nette aradım bulamadım), bilen varsa ve beni aydınlatırsa çok memnun olurum..

4. En önemli sorum ise bu saati İstanbul'da nerede bulabilirim..? İnternetten ya da yurtdışından almak kesinlikle istemiyorum..

5. Son olarak da VSA'nın resmi sitesinde saatinde 38 saatlik rezervinin olduğu yazıyor. Kendileri ilk otomatik saatim olacağı için bu değer iyi midir kötü müdür bilemedim, ama sanki bana az gibi geldi, yanılıyor muyum..?

Şimdiden teşekkür ederim..
En son Toroman tarafından 09 Ağu 2014, 23:17 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Victorinox Officer'S
Kullanıcı avatarı
Toroman

Re: Victorinox Officer's Automatic Renk Seçimi, Bilgi ve Tav

Mesaj raven » 09 Ağu 2014, 23:04

son fotodaki görüntü çok güzel :thumbup: neden internetten almak istemiyorsunuz çok güvenilir siteler var :?: ayrıca diğer markalara bakmakta da fayda var.
Düşünüyorum öyleyse varım, düşünemiyorum öyleyse malım!
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Toroman » 09 Ağu 2014, 23:15

@raven

internetten almak istemememin sebebi koluma takmadan almak istemeyişimden.. Bir de hiç yurt dışından alışveriş yapmadım o yüzden işlemlerin, gümrük olaylarının, vergilerinin, saatin garantisinin falan nasıl olduğu hakkında en ufak bi fikrim yok.. Eee bir de beklemesi var tabi bunun, ilk otomatiğim olacağı için çok sabırsızım şu an :)

Başka markalara bakmakta fayda var demişsiniz, çoğuna baktım.. 2,000 TL lik bütçem dahilinde fiziksel olarak gözüme daha hoş gelen bir saat bulamadım. Çok hoşuma giden diğer saatler ise (örn: Raymond Weil Freelancer) +5,000 TL'lik bir seviye bandında.. Sonuç olarak son basamak Victorinox Officer's için renk seçimi :))
Victorinox Officer'S
Kullanıcı avatarı
Toroman

Mesaj nicholaihel » 09 Ağu 2014, 23:39

Gönlünüz siyaha gidecek ama alırsanız keşke beyaz kadranı alsaydım diyeceksiniz.

İmza: Nostradamus :)

Şaka bi yana beyaz daha hoş ve kendini belli eden bi duruşa sahip bence. Şimdiden güle güle kullanın.
Kullanıcı avatarı
nicholaihel

Mesaj raven » 09 Ağu 2014, 23:41

internet derken yurt içi internet sitelerini kast etmiştim ;)
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj raven » 09 Ağu 2014, 23:52

http://www.hizlisaat.com/tissot/t41_1_423_53/

bunu da inceleyin mekanizma aynı tutlan bir model :thumbup:
Kullanıcı avatarı
raven

Mesaj Toroman » 10 Ağu 2014, 00:06

@nicholaihel

vallahi siyah evet şu an 1 parmak önde, 1 adım değil ama henüz 1 parmakçık :) her an beyaza dönebilirim, yorumlarınız o yüzden benim için çok önemli :)

@raven

saati elime almadan, koluma takmadan almak istemıyorum o yüzden internet olayına karşıyım :))
Victorinox Officer'S
Kullanıcı avatarı
Toroman

Mesaj cavro » 10 Ağu 2014, 00:27

worn and wound saatten çok fotoğrafçılık üzerine çalışan bir site olmalı zira çektikleri fotoğraflar katalog fotoğraflarından daha albenili duruyor :)

ama bu durumdan bağımsız olarak beyaz kadranın daha güzel durduğunu düşünüyorum bende :)
Kullanıcı avatarı
cavro

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 35 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners