TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mont Blanc / Longines / Maurice Lacroix Seçim Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj ergulmehmet » 06 Ağu 2014, 21:34

Arkadaşlar herkese merhaba, forumun yeni üyelerinden sayılırım. Başlıkta da belirttiğim gibi bu markalardan birinin saatini eylül ayı sonuna kadar almayı düşünüyorum. Ancak kafamdaki soru işaretleri modellerden ve fiyat aralığından ziyade marka kaliteleriyle ilgili.
Mont Blanc markası her ne kadar aksesuar üreticisi - özellikle kalem - üretici olsa da ( hali hazırda kullandığım mont blanc kalem 2 kuşaktır ailede ) ürettikleri saatlerle ve genel olarak sade modelleriyle çok hoşuma giden bir marka. Longines için zaten bir şey söylemeye dahi gerek yok sanırım, 200 yıla yakındır saat üzerine çalışan bir marka ve yine tasarım olarak sadeliği hoşuma gidiyor. Maurice Lacroix bana göre çok güzel saatler üretip değerini yeterince göremeyen bir marka, üst sınıf saatlerinde bu değeri fazlasıyla karşılıyor olabilir ama 5000-10000 TL aralığındaki saatlerde en az tercih edilen markalardan birisi sanırım. Bu 3 markadan birini bahsettiğim gibi eylül sonuna İsviçre'den, doğrudan yerinden alıcam. Marka olarak hangisini tercih etmeliyim? yardımlarınızı bekliyorum...
Kullanıcı avatarı
ergulmehmet

Re: Mont Blanc / Longines / Maurice Lacroix Seçim Önerisi

Mesaj onatozer » 07 Ağu 2014, 03:48

Marka bazında saglikli bir bilgi vermek guc ancak beğendiğiniz modellerin karşılaştırmasını yapabiliriz :thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj onboardx » 07 Ağu 2014, 08:59

Maurice Lacroix bana daha özgün tasarımlı geliyor. Longines ise tasarımları sıkıcı.MB ise almazdım.
Kullanıcı avatarı
onboardx

Mesaj ergulmehmet » 07 Ağu 2014, 14:02

Maurice Lacroix'i şuan için eliyorum, fiyat olarak sınırım TL olarak 7000 lira civarında olucak.
Mont Blanc / Timewalker Chronograph ve Longines L2.693.4.51.6
Bu iki saat arasında kaldım. Tasarımları birbirine çok benzeyen iki saat görünüş olarak. Şimdiki saatim Breitling Superocean 44mm, ancak kronometreli bir saat istiyorum tercihlerim o yüzden bu ikisinden yana.
Kullanıcı avatarı
ergulmehmet

Mesaj SeRxx » 07 Ağu 2014, 14:35

Foruma hoş geldiniz :champ:

"Longines Heritage 1951" modeline de göz atmanızı tavsiye ediyorum. Çok daha uygun fiyata sahip :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Cct » 07 Ağu 2014, 14:40

SeRxx yazdı:Foruma hoş geldiniz :champ:

"Longines Heritage 1951" modeline de göz atmanızı tavsiye ediyorum. Çok daha uygun fiyata sahip :thumbup:

Çok daha da güzel :thumbup:
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj ergulmehmet » 07 Ağu 2014, 15:31

7000 sınırına kadar pek çok marka var aslında bakabileceğim farkındayım ama nedense Mont Blanc çok cazip geliyor. Diğer markaların açıkcası sahtelerinden o kadar sıkıldım ki. Herkesin kolunda taklitlerinin olduğu markaların (gerçekten üst düzey saatleri olmadığı sürece) saatlerinden olsun istemiyorum, MB bu nedenle biraz cazip geldi çünkü saatin orjinali bile çok az kişide var
Kullanıcı avatarı
ergulmehmet

Mesaj EmirB » 07 Ağu 2014, 15:36

Longines in klasik modellerini her zaman sevmisimdir, tavsiye ederim. Chrono24ten illan gozunuze biseyler carpar. Sahtesi de bildigim kadariyla cok olan bir marka degil
Kullanıcı avatarı
EmirB

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners