TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

7000 TL Bütçeli Spor Tasarıma Yakın Otomatik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

7000 TL Bütçeli Spor Tasarıma Yakın Otomatik Saat Önerisi

Mesaj kinghirt » 17 Tem 2014, 11:30

Çok ama çok amatör bir saat tutkunuyum.Türkiyede saat üzerine bir forum bulduğum içinde çok mutluyum.
Günlük yaşantımda tasarımlarını ve sağlamlığını çok sevdiğim için Fossil marka saat kullanıyorum.Darbelere çok dayanıklı test edildi onaylandi.
Resim

Özel günlerde veya takım elbise olaylarına girince F/S-Seiko Premier Moon Phase SRX003 kullanıyorum.Seiko nun karızmasınada bayılıyorum.
Resim

Siz ustalara soruma gelince.Çok sevdiğim yaşlıca bir aile büyüğüm ileride kendisini hatırlatıcak bir hediye almam için 7000 TL verdi bana. Tabiki saat dişinda hiç bir şey gelmedi aklıma:).Alacağım saatin evladiyelik olmasını istiyorum.Çok kadranlı otomatik veya kinetik, spor tasarıma yakın bir saat olmasını istiyorum.İçi beyaz veya siyah olabilir.Kasa tipi yuvarlak.Deri kayış tercihim.Saatında çap olarak büyük olup biraz kendisini göstermesini istiyorum.Ve sizlerden yorumlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
kinghirt

Re: 7000 TL Bütçeli Spor Tasarıma Yakın Otomatik Saat Öneris

Mesaj SeRxx » 17 Tem 2014, 13:26

TAG Heuer Carrera Calibre 16 Day Date kriterlerinize uygun güzel bir model :thumbup:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Archimed » 17 Tem 2014, 13:27

Aramıza hoş geldin :champ:

Evladiyelik bir saat istiyorsan önerim Rolex Daytona, Submariner, Datejust, Explorer gibi modeller olacaktır. Elindeki fonun 7.000 TL olduğunu düşünürsen acele etmeden ve biraz araştırarak iyi koşulda, sertifikası bulunan ikinci el Explorer 2 alabilirsin. İkinci el alınca zaten iskontolu bir bedel ödediğin; sıfır bir saatin daha üst segmentinde bir ürüne sahip olabilirsin. Veya biraz daha ekleme yapıp Submariner no date'e de bakabilirsin :thumbup: Yakın zamanda forum içinde siyah kadranlı bir Explorer 2 sanıyorum 3.500 USD civarında bir fiyata satıldı.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj Patriot » 17 Tem 2014, 13:38

Bence bu fiyatlardaki en iyi seçenekler omega seamaster professional 300 ve tudor black bay ama sizin isteklerinize pek uymuyor sanırım.
Kullanıcı avatarı
Patriot

Mesaj BarisFB » 17 Tem 2014, 13:59

7,000TL hem çok iyi bir bütçe hem de biraz kafa karıştırıcı bir bütçe.
Çünkü o paraya sıfır alabileceginiz saatlerle 2.el alabileceginiz saatler arasında oldukça ciddi bir lig farkı var bence ;)

İkinci el Rolex (explorer 2, Sub, datejust, airking) veya Panerai müthiş olur. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Mesaj Bg17 » 17 Tem 2014, 14:09

Bende omega seamaster yada aqua terra yada tag heurer in cesitli modellerini oneririm. Saat degistirmek gibi bir merakiniz yoksa sifir almaniz bence yerinde olur...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj Anesthesia » 17 Tem 2014, 14:26

eğer büyükbabanız ise dedenizden, büyükanneniz ise babaannenizden de bir o kadar alıp no-date alın (sıfır olsun derseniz )

büyüğünüze nice yaşlar dilerim, Allah uzun ömür versin :thumbup: :thumbup:
Özgür kalana kadar imza mimza yok
Kullanıcı avatarı
Anesthesia

Mesaj SeRxx » 17 Tem 2014, 14:35

Biraz zorlanırsa deri kayışlı Omega Seamaster Aqua Terra Cal.8500 41,5mm alınabilir ki muhteşem bir seçim olur :thumbup:

Bg17 yazdı:Bende omega seamaster yada aqua terra yada tag heurer in cesitli modellerini oneririm.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 33 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners