TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2.000 TL Bütçe Tissot PRS516 / Maurice Lacroix Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

2.000 TL Bütçe Tissot PRS516 / Maurice Lacroix Tavsiye

Mesaj malebolgiyas » 10 Tem 2014, 17:16

Slmlar arkadaşalar,

Bir saat hakkında değerli görüşlerinizi almak istiyorum.Bundan önce genelde moda saatlere ilgi duyuyordum ama forumu okumaya başlayınca vazgeçtim. Yani gerçek anlamda ilk saatim olucak:)

http://www.kosovalisaat.com/urun/tissot-t044-430-21-041-00/

Şimdi benim bütçe 2000 tl. Saati genelde takım elbiseyle kullanmayı düşünüyorum.Okuduğum yorumlara göre aşağıdaki saatleri düşünüyordum ama PRS516 biraz aklımı karıştırdı

http://www.kosovalisaat.com/urun/maurice-lacroix-lc1007-ss001-130/
http://www.konyalisaat.com.tr/urun/tissot-t019-430-36-031-01/

Sizce nasıl bir seçim yapmalıyım???
Aslolan hayattır, hayat da Beşiktaş.
Kullanıcı avatarı
malebolgiyas

Re: 2.000 TL Bütçe Tissot PRS516 / Maurice Lacroix Tavsiye

Mesaj Tgm » 10 Tem 2014, 18:15

Marka kalitesi olarak değerlendirirsek Maurice Lacroix Tissot'dan tabiki daha önde. Fakat pilli bir model. Maalesef pilli saatlerden çabuk sıkılma gibi bir durum var. Otomatik saatle kullanıcı arasındaki görünmez bağ da cabası. Yani marka olarak ML derim. Ama otomatik olursa.. Tavsiye istediğiniz 3 saatten ben olsam prs516'yı tercih ederdim. Dress watch isteğinizi bana göre karşılamamakla birlikte genelde güzel bir seçim olur. Ayrıca visodate'in fiyatı bana çok geldi, onu da belirteyim. Eğer visodate karar verirseniz daha iyi fiyat almaya çalışın.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse."
Kullanıcı avatarı
Tgm

Mesaj LDaVoS » 10 Tem 2014, 19:03

Merhabalar. Sanırım dresswatch bakıyorsunuz. Bütçenize göre tavsiye verecek olursam Victorinox Officer's serisine, Frederique Constant'a ve Orient Star serisine göz atmanız iyi olur. :thumbup:
Verdiğiniz modellerle ilgili yorum yapmayacağım :) Sanırım nedenini bilmemekle birlikle Tissot markasını sevmiyorum :thumbup:
Two brothers : illidan Stormrage and malfurion stormrage
Kullanıcı avatarı
LDaVoS

Mesaj Bg17 » 10 Tem 2014, 23:21

Bende frederic constant a bakmanizi oneririm...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj onatozer » 10 Tem 2014, 23:27

FC cok doğru bir öneri, ancak ML de gercekten guzel bir saat, benim tercihim pilli de olsa ML olurdu
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj Cct » 10 Tem 2014, 23:28

Eklediğiniz modeller arasında en güzel saat ML fakat mekanik istiyorsanız bence en iyi seçim Visodate olacaktır.
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Mesaj malebolgiyas » 11 Tem 2014, 01:06

Tgm yazdı:Marka kalitesi olarak değerlendirirsek Maurice Lacroix Tissot'dan tabiki daha önde. Fakat pilli bir model. Maalesef pilli saatlerden çabuk sıkılma gibi bir durum var. Otomatik saatle kullanıcı arasındaki görünmez bağ da cabası. Yani marka olarak ML derim. Ama otomatik olursa.. Tavsiye istediğiniz 3 saatten ben olsam prs516'yı tercih ederdim. Dress watch isteğinizi bana göre karşılamamakla birlikte genelde güzel bir seçim olur. Ayrıca visodate'in fiyatı bana çok geldi, onu da belirteyim. Eğer visodate karar verirseniz daha iyi fiyat almaya çalışın.

Öncelik zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Visodate için daha uygun fiyat bulacağımı düşünüyorum. Otomatik olması sebebiyle 1 adım önde ama prs516'da kafamı karıştırıyor. Deneme fırsatım olursa daha kolay karar vereceğimi düşünüyorum hafta sonu fırsat bulursam saat mağazalarını gezeceğim.
Kullanıcı avatarı
malebolgiyas

Mesaj malebolgiyas » 11 Tem 2014, 01:21

LDaVoS yazdı:Merhabalar. Sanırım dresswatch bakıyorsunuz. Bütçenize göre tavsiye verecek olursam Victorinox Officer's serisine, Frederique Constant'a ve Orient Star serisine göz atmanız iyi olur. :thumbup:
Verdiğiniz modellerle ilgili yorum yapmayacağım :) Sanırım nedenini bilmemekle birlikle Tissot markasını sevmiyorum :thumbup:

Frederique Constant'a baktım ama mağazalarda stok yok olanlarda biraz bütçemi aşıyor.Varsa bildiğiniz bir yer oradan bakabilirim. Victorinox Officer's satan mağaza yok. Yurtdışı sitelerde var ama buradayok.
Orient Star serisinden bir saat buldum sizce nasıl bir saat? Görünüşü çok güzel hoşuma gitti:)

http://aslansaat.com.tr/U1160,50,orient ... t-star.htm
Kullanıcı avatarı
malebolgiyas

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu, Majestic-12 [Bot] ve 37 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners