TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

250 TL Bütçeli Beyaz Kadranlı Klasik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

250 TL Bütçeli Beyaz Kadranlı Klasik Saat Önerisi

Mesaj danderfluff » 10 Tem 2014, 07:02

Merhabalar . Aranıza yeni katıldım , engin bilglerinizden ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum :)

Başlıkta belirttiğim gibi klasik bir saat düşünüyorum . Kadranı beyaz , saatin eni 40 42 mm civarı ( orta kalınlıkta bileğe sahibim 70 mm civarı ) büyük ve küçük değilde orta boy olursa iyii olur . Kalınlık ince olursa iyi olur .Yuvarlak kasa .Takvimli . Kronometre vs olmasın sade olsun tek pimli .Kordon deri . CAmı çizilmez madden olursa iyi olur , uzun yıllar kullanmak istediğim bir saat . Aslında Hislonun bu saati çok hoş . Ama kalitesi hakkında iyi şeyler duymadım malesef güvenemiyorum . Bunun gibi bir saat arıyorum . Fiyat olarak öğrenciyim . 200 250 tl civarı düşünüyorum .
http://www.hislon.com.tr/tr/saat.asp?id=1727
Resim

Kalite olarak citizen çok güven veriyor . Bu modelini uzun zamandır takip ediyorum ama bir öğrenci için biraz pahalı geliyor ve hislonun modelide aklımı çeldi :)

https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Citizen/CBM099/PD

Bide bana güvenli alışveriş yapabileceğim saat sitesi söyler misiniz , malum her yer dolandırıcı kaynıyor . Yardımlarınız ve ilginiz için şimdiden çok teşekkür ediyorum .
Birde Saniye çubuğu olsun :)
Kullanıcı avatarı
danderfluff

Re: 250 TL Bütçeli Klasik Saat Önerisi / Hislon Citizen

Mesaj LDaVoS » 11 Tem 2014, 03:19

Merhabalar. Forumun satılık ilanlarına göz atmanız yararınıza olacaktır. Satılık birçok güzel model bulunmaktadır. [THUMBS UP SIGN]
Two brothers : illidan Stormrage and malfurion stormrage
Kullanıcı avatarı
LDaVoS

Re: 250 TL Bütçeli Klasik Saat Önerisi / Hislon Citizen

Mesaj danderfluff » 11 Tem 2014, 05:00

Oraya da baktım :) Başlık yanıltıcı sanırım ; sadece hislon ve citizen den arıyomuşum gibi algılanıyor . Kaliteli marka olsun da farketmez .
Kullanıcı avatarı
danderfluff

Re: 250 TL Bütçeli Beyaz Kadranlı Klasik Saat Önerisi

Mesaj LDaVoS » 11 Tem 2014, 08:19

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=219&t=15972#axzz375B7pVUE
Misal buradaki saat bence hem bütçenize uygun hemde kaliteli bir saat markası tarafından üretilmiştir.
Two brothers : illidan Stormrage and malfurion stormrage
Kullanıcı avatarı
LDaVoS

Mesaj Erdem35 » 11 Tem 2014, 10:09

Başlığı okuduğum aklıma direk bu saati önermek geldi ve bir baktım sayın ldavos çoktan önermiş bile :) bence bu saat beklentilerinizi karşılar... Kalite konusunda da uzmez ;)
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj danderfluff » 11 Tem 2014, 14:17

Yorumların için teşekkür ediyorum :) Bu saati gördüm ama 2.el sıcak bakmıyorum ben biraz pimpirikliyim :) Yani saati sıfırdan ben eskitmeliyim :) http://aslansaat.com.tr/U721,39,orient-fer27003w0-automatic-erkek-kol-saati-bay-orient.htm burda 400 tl civarı zaten 2 yıllık kullanılan bir saat için 60 70 tl daha fazla verir sıfırını alırım . saatin kalınlığı 11 mm çok fazla . Saat zarif olmalı bilekle bütünleşmeli bence :) ama şu videoyu izleyince cidden güzel duruyor . http://www.youtube.com/watch?v=qzRS0RvoM_E Sanırım bu saati ele alıp öyle karar vermek lazım .
Kullanıcı avatarı
danderfluff

Mesaj espinosa » 11 Tem 2014, 14:26

tissot t classic desire modellerine bakmanızı tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
espinosa

Mesaj danderfluff » 11 Tem 2014, 14:45

Teşekkür ediyorum tissot un ürünleri güzel fakat fiyatlar biraz pahalı gelmişti . Peki klasiklerde otomatik mi önerirsiniz yoksa quartz vs mi ? Manyetik alandan vs etkileniyor muş sanırım otomatikler ve çok sorun çıkarıyormuş, Yani sürekli aklımız saatimizdemi olucak :) bi anlık dalgınlıkla çok çekmiyelim :)
Kullanıcı avatarı
danderfluff

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kutukutu ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners