Üye olmadan geçirilen uzun süreli okumalardan sonra üye olarak aranıza katılmak istedim.
10'a yakın saati olan fakat bu saatlerin sadece zamanı gösterdiğini bir ruh taşımadığını forumla tanışınca anlamış oldum.
çünkü daha önceden aldığım saatler moda markalarının saatleri olduğu için seri üretim çarkından çıkıp hiçbir tarihsel ve tasarımsal derinliği olmadığını ve buna binaen bir ''saat severi'' mutlu edemeyeceğini anlamış bulunduktan sonra kendi isteklerimi, beğenilerimi, ayırmayı düşündüğüm bütçeyi göz önünde bulundurarak siz değerli forum üyelerinden tavsiye, bilgi ve görüşlerini almak istedim.
Uzun süre aynı saati kullanmak istiyorum bunun için sıkılmayacağım moda olmaktan ziyade kült olmuş bir model tercih etmek düşüncesindeyim. işi gereği(konut üretimi) bazen spor bazen klasik haftasonları şort tatile gidince mayo deniz kum güneş ve tüm bunların yanında kolumdan çıkarmayacağım saat arayışı içindeyim. bazı modeller çıkardım sizce bunlardan hangisi ihtiyacımı karşılar? veya bunlar dışında ya onları değilde şunu tercih etsen daha iyi olur diyebileceğiniz önerinize ihtiyacım var. yardımcı olursanız memnuniyet duyarım. teşekkürler

-Çelik rolex submariner no date 114060
-Çelik rolex submariner with date 116610LN
-Çelik altın submariner siyah bezel 116613LN
-Çelik altın rolex daytona 116523
-çelik DJ tırtıklı bezel 116334
-Çelik altın DJ 116333
-Beyaz altın sky-dweller 326939
Begendiğim modeller bunlar sky-dweller haricindeki hepsini rhodium da denedim. hepsi birbirinden güzel modeller gönül ister ki hepsini birden alayım fakat bir taneyle sınırlamam gerekiyor kendimi. eylülün ilk haftası parise gidiyorum o süreye kadar modeli kafamda netleştirip hayırlısıyla alıp gelmeyi planlıyorum. yardımlarınızı bekliyorum. iyi akşamlar.